Юлія Світлична вдруге обрана віце-президентом Палати Регіонів в Страсбурзі

Вівторок, 6 листопада 2018, 18:41
Керівник Харківської області знову виграла вибори в Страсбурзі на посаду віце-президента Палати Регіонів Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи.
Юлія Світлична вдруге обрана віце-президентом Палати Регіонів в Страсбурзі

«Знову обрана на посаду віце-президента Палати Регіонів Конгреса регіональних і місцевих влад Ради Європи. Вже вдруге, до 2021 року. Продовжуємо відстоювати інтереси України!», - написала вона на своїй сторінці у Фейсбуці.

Раніше ми повідомляли, що Юлію Світличну в жовтні 2016 року було обрано Віце-президентом Палати регіонів Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи, вона входить до складу Бюро Конгресу та є членом Моніторингового комітету.

Під час засідання Бюро Конгресу 26 березня керівник Харківщини порушила важливе для України питання поновлення дії програми «Сприяння розвитку місцевої демократії в Україні», яка надавала широкі можливості для навчання депутатам та співробітникам органів місцевого самоврядування.

У червні Конгрес місцевих та регіональних влад Ради Європи підтримав відповідну пропозицію, яку від України внесла Віце-президент Палати регіонів Конгресу Юлія Світлична під час засідання Бюро Конгресу в березні 2018 року.

comments powered by HyperComments