Світлична зустрілася з футболістами, тренерами та керівництвом ФК «Металіст 1925»

Неділя, 18 листопада 2018, 14:35
Губернатор Харківської області нагадала, як ще кілька років тому багато хто не вірив у відродження харківського футболу, та подякувала команді й керівництву клубу за роботу, наполегливість і бойовий дух.
Світлична зустрілася з футболістами, тренерами та керівництвом ФК «Металіст 1925»

Зустріч голови ХОДА з футболістами, тренерами та керівництвом ФК «Металіст 1925» відбулася сьогодні, 18 листопада, повідомляє прес-служба відомства

«Перша половина чемпіонату для команди завершилася добре. Шість перемог поспіль - це, безумовно, результат.  Але ще є, до чого прагнути. Майбутні 11 матчів потрібно провести ще на рівень вище, ніж ви робили до цього. Тому тут важливо не розслабитися, слухати та чути тренера, підтримувати бойовий дух і так само впевнено досягати результатів, адже на вас покладають надії всі харків'яни. Усі, хто любить спорт, від вас чекають тільки перемог. Цього ж чекаємо й ми. А те, що від нас залежить, будемо робити, продовжимо підтримувати, щоб команда розвивалася та, безумовно, закінчила цей сезон виходом до Прем'єр-ліги», - сказала Ю. Світлична.

Вона також передала державну нагороду генеральному директору ФК «Металіст 1925» Володимиру Лінке - він отримав звання «Заслужений працівник фізичної культури та спорту України», повідомляє прес-служба ХОДА.

Нагадаємо, свій перший матч у першій лізі національного чемпіонату з футболу харківський «Металіст 1925» виграв з рахунком 2:0. 22 липня, приймаючи на домашньому стадіоні команду «Агробізнес» з Волочиська, «Металіст 1925» в результаті виявився сильнішим.

У серпні, обігравши вдома столичну команду «Оболонь-Бровар» в матчі другого попереднього раунду розіграшу Кубка України, харківський «Металіст 1925» вийшов до наступного етапу турніру.

Нагадаємо також, что харківський футбольний клуб «Металіст 1925» підписав орендну угоду з воротарем полтавської «Ворскли» Данилом Канівцевим. 22-річний кіпер повернувся у «Металіст 1925», за який виступав вже восени минулого року. Канівцев тоді зіграв в дев'яти матчах, в яких пропустив чотири м'ячі.

Також ми писали, що харківський «Металіст 1925» увійшов до трійки лідерів за присутністю в інтернеті.

comments powered by HyperComments