Світлична: Ситуація в Харківській області – стабільна та контрольована

Вівторок, 27 листопада 2018, 17:03
Порядок, безпеку та розвиток Харківщини буде забезпечено.
Світлична: Ситуація в Харківській області – стабільна та контрольована

Про це сказала керівник регіону Юлія Світлична сьогодні, 27 листопада, повідомляє прес-служба ХОДА.

Голова ХОДА запевнила, що через запровадження на території регіону воєнного стану конституційні права жителів Харківщини обмежувати не будуть.

«Ситуація в Харківській області – стабільна та контрольована. Транспорт, у тому числі залізничний, аеропорт, заклади громадського харчування й торгівлі працюють у штатному режимі. Ніяких заходів, що обмежуватимуть конституційні права жителів регіону, не впроваджуватиметься. Усі заходи, які проводяться в регіоні, спрямовані на підвищення рівня безпеки та обороноздатності. Ми не скасовуватимемо спортивних змагань та масових свят. Наголошую: жоден ворог не порушить наші плани. Ми продовжуємо системно працювати, будувати та розвивати регіон. Порядок, безпеку та розвиток регіону буде забезпечено», - підкреслила Юлія Світлична.

Нагадаємо, Верховна Рада України затвердила Указ Президента «Про введення воєнного стану в Україні». Воєнний стан запроваджено в низці регіонів країни, в тому числі Харківській області.

Нагадаємо, на даний момент всі підрозділи та частини ЗСУ приведені в стан готовності, СБУ та Національна поліція переведені на посилений варіант несення служби, а прикордонна служба діє відповідно до Закону про захист державного кордону.

comments powered by HyperComments