«Потьомкінські села» під Харковом: Кучер фарбує для Зеленського траву і дитсадки Світличної - ЗМІ

Середа, 12 серпня 2020, 13:20
У ХОДА вирішили показати Президенту України під виглядом об'єктів «Великого будівництва» дитячі садки і оздоровчий комплекс, здані в експлуатацію ще попередньою обласною владою.
«Потьомкінські села» під Харковом: Кучер фарбує для Зеленського траву і дитсадки Світличної - ЗМІ

У Харківську область в третій декаді серпня може приїхати Президент Володимир Зеленський. Про це повідомляє Depo.Харків, посилаючись на інформоване джерело в системі органів державної влади в Харківській області.

За відомостями співрозмовника агенції, наразі місцеві чиновники готують візит Володимира Зеленського в Харківську область. Приїзд глави держави планується в 20-х числах серпня.

Очікується, що глава держави відвідає і, можливо, відкриє об'єкти програми «Велике будівництво», розташовані в регіоні. Зокрема, мова йде про дитячий садок в Південному, фізкультурно-оздоровчий комплекс в Дергачах і дитячий садок у Пісочині. Усі об'єкти знаходяться поблизу Харкова.

Нагадаємо, що саме ці об'єкти, куди планується приїзд Зеленського, були готові в середньому на 90% ще до їх включення в програму «Велике будівництво». Зокрема, дитсадок в Пісочині на 1 січня 2020 року був готовий на 95%, дитсадок в Південному на 1 січня 2020 року – на 85%, ФОК в Дергачах на 1 січня 2020 року – на 85%.

В даний час джерела в правоохоронних органах Харківської області не підтвердили і не спростували візит Зеленського.

comments powered by HyperComments