Нова губернаторка Харківщини приступилася до роботи і видала перше розпорядження

Вівторок, 1 грудня 2020, 16:02
Айна Тимчук приступилася до виконання своїх повноважень на посту глави Харківської облдержадміністрації.
Нова губернаторка Харківщини приступилася до роботи і видала перше розпорядження

1 грудня нова глава Харківської обласної державної адміністрації підписала своє перше розпорядження на новій посаді. У документі значиться, що Айна Тимчук приступає до виконання своїх повноважень. Відповідний документ опублікований на сайті ХОДА.

«Відповідно до Указу Президента України від 27 листопада 2020 року №522/2020 «Про призначення А. Тимчук головою Харківської обласної державної адміністрації» приступаю до виконання повноважень голови Харківської обласної державної адміністрації з 1 грудня 2020 року», – йдеться в розпорядженні.

Традиційного представлення нової глави Харківської облдержадміністрації не було. Від урочистих церемоній вирішили відмовитися у зв'язку з карантинними обмеженнями, пояснили в ХОДА.

Головним пріоритетом нової глави області стане боротьба з COVID-19.

Про це заступник голови ХОДА Тарас Пастух повідомив під час брифінгу, котрий пройшов в Харківській лікарні на залізничному транспорті 30 листопада.

«Нова глава Харківської ОДА зустрілася з керівним складом адміністрації, ми почули два-три ключові пріоритети, які вона для себе визначила. Очевидно, що серед них - боротьба з COVID-19. В даний час область демонструє позитивну динаміку, але зрозуміло, що на цьому не варто зупинятися, цей темп потрібно підтримувати, тому для Айни Тимчук це є питанням номер один», - розповів Тарас Пастух.

Відомо, що Айна Тимчук візьме участь у роботі першої сесії нової Харківської облради, яка відбудеться 11 грудня.

comments powered by HyperComments