Олександр Ярославський – про перемогу, присвячену Харкову

Понеділок, 23 серпня 2021, 13:53
Переповнений стадіон «Металіст» в неділю ввечері став свідком яскравої та впевненої перемоги улюбленої команди міста над київською «Оболонню» (3:0).
Олександр Ярославський – про перемогу, присвячену Харкову

 Як розповів після матчу президент футбольного клубу «Металіст» Олександр Ярославський, ця гра стала подарунком Харкову до його 367-річчя.

«Ми з Ігорем Олександровичем Тереховим пообіцяли харків'янам, що повернемо «Металіст» — ми його повернули. Ми пообіцяли, що будемо займатися інфраструктурою — ми нею займаємося. Це п'ята поспіль перемога, але це ж тільки початок, тому зупинятися на цьому не треба, думати про це не треба, але порадіти ми можемо, — ділиться емоціями Олександр Ярославський. — Завтра виповнюється 367 років нашому улюбленому місту. Ми, «Металіст», від щирого серця присвячуємо цю перемогу Харкову, нехай він процвітає ще не одне століття. А ми будемо тільки радіти і будемо щасливі, що живемо в цьому місті — чудовому, прекрасному, з божевільними парками, класними дорогами, з усім на світі! А ще — з найпрекраснішим «Металістом», який ми повернули з небуття. Тому всіх зі святом, з перемогою, і усього найкращого. «Тільки Харків — тільки перемога!» — це наш девіз, девіз харків'ян».

Враженнями від матчу поділився і секретар Харківської міської ради Ігор Терехов, який, в першу чергу, подякував усім, хто має відношення до харківського футболу.

«Хотів би подякувати дійсно всім, хто має відношення до харківського футболу. Всім, хто має відношення до відродження «Металіста» в місті Харкові — Олександру Ярославському і всім футболістам, які подарували сьогодні Харкову, фактично в День міста, таку знаменну перемогу з рахунком 3:0. Атмосфера на стадіоні була крута! Всі раділи, всі чекали свята, й ось свято вийшло. Звичайно, ми вдячні всім за це. У понеділок у нас День міста, і я впевнений, ми на такому ж підйомі, драйві пройдемо і це свято», — сказав Ігор Терехов.

«Металіст» переміг у всіх п'яти іграх Першої ліги національного чемпіонату в сезоні 2021/2022. У неділю, 22 серпня, в домашній зустрічі з «Оболонню» на переповненому стадіоні «Металіст» жовто-сині знову не залишили шансів супернику, забивши три м'ячі.

comments powered by HyperComments