Харків входить в осінь популярним фестивалем

Середа, 1 вересня 2021, 19:11
З 2 по 4 вересня у Харкові відбудеться традиційний книжковий фестиваль Kharkiv Book Fest, який з 2015 року тішить харків'ян різноманіттям заходів, об'єднаних темою Книги.
Харків входить в осінь популярним фестивалем

Головні завдання Kharkiv Book Fest — популяризація читання, знайомство читачів із сучасними українськими авторами, ілюстраторами, сприяння розвитку вітчизняного книговидання. Серед заходів цьогорічного фестивалю — екскурсія на найбільшу в Україні друкарню, зустрічі з вітчизняними письменниками, презентації та обговорення книг, відкрита зустріч-консультація з питань авторського права та традиційний книжковий ярмарок. Щороку у заходах фестивалю беруть участь понад 10 000 харків'ян та гостей міста.

Програма фестивалю

2 вересня
14.00 екскурсія на найбільший в Україні поліграфічний комплекс повного циклу «Фактор-Друк» (вул. Саратовська, 51)
 

3 вересня
16.00 Відкрита зустріч-консультація «Авторське право: захистити своє» із Сергієм Глотовим — адвокатом, за участі якого було виграно справу «Медведчук проти Стуса». (Пресцентр Kharkiv Today, вул. Мироносицька, 8)
18.30 Дискусія «Знову до школи: як не збожеволіти від батьківства»; погляд психологів, педагогів та педіатрів. (LifeHub «Yabloko», вул Гаршина, 9)

4 вересня
18.00 «Як пережити втрату дитини» Дискусія за участі психологині та гінекологині. Запрошений гість — письменниця Дара Корній, авторка книги «Троян-зілля». Книгарня Vivat (вул. Квітки-Основ'яненка, 2)
11.00-20.00 Книжковий ярмарок «День у Саду». (Сад ім. Шевченка, центральна алея)

Завершується Kharkiv Book Fest-2021 традиційним книжковим ярмарком «День у Саду», який дарує харків'янам та гостям міста яскраві враження та святковий настрій. Понад 5000 найменувань книг на будь-який смак для дорослих, підлітків та дітей, розпродаж книг за ціною від 5 гривень, розваги та майстер-класи, концерт просто неба за участю харківських музичних гуртів та вокалістів — усе це чекає на відвідувачів ярмарку.

Організатор Kharkiv Book Fest — група компаній «Фактор», найбільша видавничо-поліграфічна група України, яка цьогоріч святкує свій 30-річний ювілей.

comments powered by HyperComments