У Харкові після обстрілів зник телевізійний сигнал

Четвер, 9 червня 2022, 09:55
Зникло ефірне телевізійне мовлення. Сигнали радіостанцій у Харкові є.
У Харкові після обстрілів зник телевізійний сигнал

Російська армія ввечері 8 червня вчергове вдарила по території харківської телевежі.Пізно ввечері 8 червня пролунало два потужних вибухи. Одночасно у Telegram-чатах Бєлгорода очевидці писали про запуски ракет.

Проти ночі 9 червня член правління Національної Суспільної телерадіокомпанії України Дмитро Хоркін повідомив про зникнення телесигналу.

«У Харкові тимчасово немає ефірного телевізійного мовлення. «Українське радіо» продовжує мовити на частотах 106,1 та 91,6 МГц», — йдеться у його дописі на Facebook.

Внаслідок обстрілу пошкоджена інфраструктура телецентру, повідомив Суспільному технічний директор Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення Сергій Семерей. За його даними, загиблих та поранених серед працівників немає. Телевізійне мовлення (цифровий ефірний сигнал Т2) зникло.

За словами речника Головного управління ДСНС Харківщини Євгена Василенка, на території телевежі була пожежа, яку загасили вранці 9 червня.

Харківська телевежа не вперше піддається російським обстрілам. Після авіаудару у березні сигнали кількох телемовників тимчасово зникли з ефіру.

comments powered by HyperComments