Сьогодні народилися Хендрикс і БГ. Даєш рок-н-рол!

Четвер, 27 листопада 2008, 09:55
Із Джимі Хендріксом усе зрозуміло: на честь цього гітарного берсеркера випити можна д-у-уже багато. А от, чи допоможе алкоголь у випадку Бориса Гребенщикова, і взагалі, чи потрібно вам усе це, думайте самі.
Сьогодні народилися Хендрикс і БГ. Даєш рок-н-рол!

Також у цей день...

...1095 р. Папа Римський Урбан ІІ на соборі у Клермоні проголосив Перший хрестовий похід. Із того часу жодна Труна (нехай ця була і Господня) в історії не добувався такою оравою і такими силами.

1895 р. Альфред Нобель написав у Парижі заповіт, що помістив у банк у Стокгольмі. Коли через рік він помер, виявилося, що винахідник динаміту на зароблені на ньому кошти заснував премії за досягнення в області фізики, хімії, медицини, фізіології, літератури та за миротворчу діяльність, що спрямовані на благо людства.

1971 р. радянська космічна станція «Марс-2» досягла планети. Але, як завжди, не без лажі: апарат, що було спущено, не зміг здійснити м'яку посадку та розбився о поверхню планети. І все-таки він став першим предметом із Землі, що опинився на поверхні Марса.

Щодо знаменитих світу цього

1701 р. народився Андерс Цельсій, шведський астроном, геолог і метеоролог, який не гірше за слов'ян знав, що таке градус.

1940 р. – Брюс Лі, майстер східних єдиноборств, американський і гонконгський актор і режисер. Уперше був знятий у кіно у віці 6 місяців («Дівчина золотих воріт», 1941).

1942 р. – Джимі Хендрікс, американський рок-музикант. Дуже гарний музикант.

1953 р. – Борис Гребенщиков, поет, музикант, лідер групи «Акваріум». Гуру, загалом, куди тут дітися...

1963 р. – Володимир Львович Машков, російський актор театру та кіно, заслужений артист Росії.

Не цокаючись...

1941 р. німецько-фашистські загарбники стратили Зою Космодем’янську, яка стала символом мужності та героїзму в боротьбі з іноземними окупантами.

1960 р. народилася Юлія Володимирівна Тимошенко... Ну, добре-добре, із цього приводу цокнутися можна:)

 

comments powered by HyperComments