Гороскоп за знаками Зодіаку на 24 травня. Не давайте приводів для пліток

Вівторок, 24 травня 2011, 08:58
Для збереження добрих відносин з оточуючими сьогодні необхідні терпимість, делікатність, тактовність, доброзичливість і просто бездоганна у всіх відносинах поведінка. Виявляючи безкорисливість, добросердя й навіть наївність, ви легко завоюєте симпатії оточуючих.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Будьте природні – саме це допоможе вам сьогодні знайти нових союзників, а вони дуже знадобляться! Уникайте інтриг, не хитруєте і пам'ятайте: найкоротший шлях до будь-якої мети – прямий. День відкриє нові можливості перед тими, хто планує змінити обстановку або сферу діяльності, переїхати, внести зміни у своє життя. В особистому житті панує стабільність, і вас це дуже радує – приводів для хвилювань немає, події розвиваються приблизно так, як ви й очікували. Правда, діти можуть піднести сюрприз, але він напевно буде приємним.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Непоганий день для роботи, ділових переговорів, укладання угод. Вам вдається стати на чолі групи однодумців, знайти людей, які будуть допомагати вам у реалізації планів. Надходять нові пропозиції, настільки ж привабливі, як і лякають. Вірте в себе. На жаль, не виключено протистояння з представниками державних органів або впливовими людьми. Намагайтеся вести себе максимально стримано і коректно, уникайте провокацій. Виникне бажання відновити перервані романтичні відносини, але з конкретними діями краще не поспішати.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Непоганий день. Увага Близнюків прикута до їхніх власних справах і проблем, але оточуючі ставляться до цього з розумінням і не ображаються. Саме тому можна говорити не тільки про професійні та творчі успіхи, а й про гармонію у відносинах з тими, хто вам дорогий. Можливе рішення якихось практичних, побутових проблем, довгий час ускладнюють життя вам і вашим близьким. Це непоганий день для переїзду або зміни роботи, а також публічних виступів. Знижено життєвий потенціал, не виключені нездужання.

Рак (22 червня – 23 липня)
Цей день навряд чи буде продуктивним: багато часу і сил піде на розмови та спілкування, власне робота ж відійде на другий план. Це, втім, не завадить поліпшити своє фінансове становище – чуття на вигідні угоди у Раків сьогодні дійсно феноменальне. Непогано складаються особисті стосунки, хоча, на жаль, обійтися без сварок не вдасться. Основна проблема полягає в тому, що представники знаку сьогодні схильні все бачити в темному світлі. Якщо все ж таки вдасться налаштуватися на більш позитивний лад, вплив негативних тенденцій стане слабшою.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви не повинні поспішати з прийняттям рішень, що стосуються ділових поїздок і професійної співпраці. Велика ймовірність, що вашій поспішністю скористаються недоброзичливці, більше того, не виключено, що те, що сьогодні здається сприятливими обставинами для початку нового проекту – всього лише черговий підступний план ваших недругів. Так що будьте пильні! А ось близьким людям можна довіряти – вони не підведуть вас, підтримають у важкій ситуації, знайдуть слова підтримки, якщо в них виникне необхідність. Дуже корисні заняття спортом і активний відпочинок: вони допомагають боротися з поганим настроєм.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Високий творчий потенціал Дів, і представники цього знака досягають успіху в справах, що вимагають особливого підходу, а не тільки акуратності й уваги. Ймовірний значний прогрес у навчанні, представникам знака вдасться блискуче довести до кінця роботу над складними проектами. У деяких ваші успіхи викликають заздрість, але навряд чи хтось із недоброзичливців сьогодні зможе вам нашкодити. Особисті відносини радують стабільністю. Можна не побоюватися безпричинних сварок. Навіть якщо розбіжності з близькими виникають, вам вдається вести дискусію в конструктивному ключі.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Проблеми в сім'ї змушують турбуватися. Дійсно, ситуація склалася неоднозначна, і вибрати вірну тактику важко. Головне – не поспішати з висновками: події цього дня ви незабаром побачите в іншому світлі, і тоді про необгрунтовані судженнях доведеться пошкодувати. Кохана людина відкрито висловлює своє невдоволення. Спочатку це здасться образливим, але пізніше допоможе змінити відносини на краще. Ділова активність висока, ви готові штурмувати вершини кар'єрної драбини і братися за складні проекти. Не відмовляйтеся від підтримки, яка буде запропонована, – в сьогоднішньому помічникові ви знайдете надійного союзника.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День буде досить напруженим. У Скорпіонів виникають серйозні проблеми у відносинах з найближчим оточенням; представникам даного знаку дійсно важко порозумітися з тим, хто їх щиро любить. Намагайтеся зберігати спокій, не забувайте, що дана тенденція носить тимчасовий характер. Ви лише посилите ситуацію, якщо будете надавати відбувається, занадто велике значення. У діловій сфері ситуація складається більш сприятлива. Успіхом увінчаються будь-які заплановані на цей день поїздки, непогано пройдуть переговори. Можна укладати угоди: чуття вас не підведе.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Професійні успіхи будуть дуже скромними: Стрільці довго роздумують, і часу на те, щоб діяти, практично не залишається. Велика спокуса слідувати чужому Приміром, але робити цього не можна: зірки підтримають тих, хто приймає самостійні рішення. Можливе деяке поліпшення фінансового становища, але з покупками краще не поспішати. Не виключена сварка з коханою людиною, причому причина її буде вкрай незначною. Намагайтеся зберігати не тільки зовнішнє, але і внутрішній спокій – поки розум контролює емоції, загрози для відносин немає.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козероги сьогодні демонструють виключно кращі якості свого характеру, а заодно і високі моральні принципи, непохитну вірність своїм ідеалам. Що ж, настільки гідні особи не можуть залишитися непоміченими: сьогодні вами цікавляться і впливові персони, і представники протилежної статі, і ті, хто знаходиться в постійних пошуках керівника і наставника. Коло спілкування розширюється, і з цим пов'язана досить серйозна проблема: ви щедро ділитесь своєю енергією і дуже малу її частина залишаєте «на власні потреби». Наслідком може стати значне зниження життєвого тонусу і навіть нездужання, так що будьте обережніше.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Обережніше з обіцянками – ви даєте їх легко, а стримуєте аж ніяк не завжди, що може стати причиною проблем. Особливо важливо не підвести коханої людини: якщо ви його розчаруєте сьогодні, повернути відносини в нормальне русло буде дуже важко. Сприятлива фінансова картина, можливі вдалі операції, грошові надходження, подарунки. Вірогідні багатообіцяючі знайомства з людьми з інших міст і країн. Хороший день для навчання, особливо – повторення пройденого; ваша чіпка пам'ять утримує масу корисної інформації.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Дуже неоднозначний день. Рибам варто було б зосередитися на роботі, бути гранично обережними і уважними, а також надзвичайно розбірливими у спілкуванні. Але представники знаку воліють покладатися на удачу і ігнорувати доводи здорового глузду. Якийсь час вам дійсно буде везти, але розплачуватися за легковажність все-таки доведеться. Непросто складаються стосунки з близькими: ви всерйоз сприймаєте зауваження, до яких варто було б поставитися з гумором, шукаєте таємний сенс в абсолютно нешкідливих висловлюваннях. Довіряйте тим, кого любите, і ви відчуєте себе впевненіше.