Гороскоп за знаками Зодіаку на 31 травня. Позбавляємося від ілюзій

Вівторок, 31 травня 2011, 08:58
Перша половина дня приносить події, які змусять навіть оптимістів втратити віру в себе. Поступово вплив негативних тенденцій слабшає, а на зміну емоціям приходять логіка, здоровий глузд і розрахунок. У цей час можна навести порядок не лише в справах, але в думках і почуттях. Правда, для цього доведеться поглянути на речі критично, а в деяких випадках – розпрощатися з ілюзіями, що може бути вельми хворобливо.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Вашої уваги вимагає цілий радий проектів, маса завдань очікує рішення. Розібратися з усім відразу не вдасться, необхідно розставити пріоритети і визначитися з черговістю. Саме це і виявляється зненацька складним завданням; вам видається важливим, необхідним і терміновим абсолютно все. У результаті день нагадує соковижималку: до вечора ви відчуєте, що зовсім вибилися з сил. Емоційний фон несприятливий, ви схильні до дратівливості, невдоволення собою, оточуючими і світом у цілому.

Телець (21 квітня – 21 травня)
У Тельців буде шанс домогтися успіху в складному і важливій справі; ваші знання та досвід не залишаться незатребуваними. Можливо подолання розбіжностей з керівництвом та колегами, врегулювання конфліктів з впливовими людьми і державними організаціями. Можна витрачати гроші відповідно до раніше складеними планами, спонтанні ж витрати слід звести до мінімуму. Небажано купувати косметику, парфумерію і наряди – зробити правильний вибір буде дуже важко. Увечері можливе нездужання.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Чудовий день для поїздок, зміни обстановки та творчої діяльності. Ви жадаєте нових вражень і знаходите спосіб отримати їх; джерелом натхнення можуть стати самі рядові заняття. Ви, як магніт, притягує людей, цікаво і неординарно мислячих, здатних приймати нестандартні рішення. Саме зараз можна знайти союзників, які будуть поруч із вами ще й один рік. Закрутити комусь голову або розбити серце ви можете в лічені хвилини, але самі при цьому не втрачаєте холоднокровності і спокою.

Рак (22 червня – 23 липня)
Дуже висока ймовірність конфліктів: ваше миролюбність сьогодні раз у раз дає збої. Раки не йдуть на компроміси навіть тоді, коли це дійсно необхідно. Раз у раз виникають ситуації, в яких ви з-за простого впертості втрачаєте сприятливі можливості. Часом ви шкодуєте про власні поривах, але не поспішайте вибачатися перед тими, кого скривдили. Деякий час по тому ви визнаєте свої помилки, але, на жаль, буде вже занадто пізно. Раків-батьків змусять турбуватися новини, що стосуються дітей.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Утримайтеся від експериментів, віддайте перевагу перевірених методів. За допомогою звертайтеся до перевірених людей; якщо ви маєте справу з новими партнерами, проявляйте максимальну обережність. Не можна брати участь у сумнівних справах, від інтриганів усіх мастей сьогодні слід триматися якнайдалі. На жаль, не доводиться розраховувати на підказки інтуїції або несподівані блискучі ідеї. Можуть стати в нагоді чужий досвід чи корисну пораду, але лише в тому випадку, якщо ви вважаєте за потрібне прийняти їх до відома.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Доведеться докласти чимало зусиль, щоб здійснити задумане. Плани ваші гарні, але перш, ніж приступати до їх здійснення, необхідно все як слід обміркувати. Нехай оточуючі дорікають вас в надмірній повільності; рухаючись вперед в комфортному темпі, ви нічого не втрачаєте. Друга половина дня відрізняється стабільним емоційним фоном, вона відмінно підходить для відпочинку, дружнього спілкування, сімейних заходів. Вечір, проведений у колі близьких людей, буде дуже приємним. Можливий незапланований прийом гостей.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Ситуація трохи стабілізується, ви відчуваєте себе впевненіше і спокійніше. Правда, деколи вас турбують погані передчуття, але, поки ви зберігаєте контроль над ситуацією, нічого поганого не станеться. Старанно працюючи, ви зможете створити базу для своїх майбутніх успіхів. Ваша впевненість приваблива, представники протилежної статі не залишають вас без уваги. Проявіть розбірливість у знайомствах, і ви знайдете саме таку людину, з яким захочете всерйоз і надовго зв'язати своє життя.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Вам належить ухвалити непросте рішення, від якого багато в чому залежить подальший розвиток вашої кар'єри. Настав час зрозуміти, що для вас важливіше: високі доходи, популярність у професійних колах або улюблену справу. Зараз ви більше думаєш про справи та роботу, тим про особисте життя. Близькі помічають це, і така ситуація їх зовсім не радує. Вірогідні образи і докори, жорстка критика. Хтось захоче повернутися до давніх сварок, випробувати ваше терпіння капризами. Дуже важко не дати волі роздратуванню, але ви не повинні допустити конфлікту.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День складається навіть краще, ніж ви очікували. У першій його половині ви отримаєте, нарешті, інформацію, необхідну для здійснення ваших планів. Трохи пізніше з'являться люди, готові вам допомогти і налаштовані дуже серйозно. Ваші успіхи не залишаються непоміченими, надходять цікаві пропозиції. Особові справи відходять на другий план, але це не міняє головного – і в них теж панує повний порядок. Можна знайти нового друга чи зустріти свою «половинку»; людей, з якими легко порозумітися, ви дізнаєтеся з першого погляду.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Можна добитися значних успіхів в роботі і випередити конкурентів. Але для цього доведеться багато що поставити на карту. Пам'ятайте, що витрачати час не можна – чим раніше ви почнете діяти, тим краще буде результат. А от якщо ви розумієте, що упустили сприятливий момент, краще вже нічого не робити. Можуть виникнути проблеми в сім'ї. Близькі не розуміють ваших вчинків, а ви не хочете пояснити, чому дотримуєтеся саме такої лінії поведінки. Конфліктів не виникає, але взаємне невдоволення накопичується.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Малоймовірні видатні успіхи та великі перемоги. Зате хвилювання, переживання і тривоги аж ніяк не виключені. Цей день залишить неприємне враження у всіх Водоліїв, але найважче доведеться тим, хто нещодавно приступив до роботи на новій посаді і поки не встиг освоїтися. В особистому житті теж не все просто і гладко. Доводиться визнати, що ви багато в чому помилялися, неправильно судили про людей, які вас оточують. Можливі серйозні розбіжності зі старшими родичами. Виникають фінансові проблеми.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Цей день підходить для самостійної роботи, а також будь-якої творчої діяльності, що не вимагає участі інших людей. Поодинці ви вирішуєте будь-які питання набагато швидше, ніж у тих випадках, коли хтось намагається вам допомогти. Нікому не довіряйте своїх секретів, та й взагалі намагайтеся уникати пустих розмов. Пора всерйоз задуматися про своє особисте життя і, зокрема, про те, як будуть розвиватися відносини, які зараз для вас важливі. Прислухайтеся до себе – не виключено, що ваші наміри не збігаються з бажаннями вашої «половинки».