Гороскоп на 28 лютого 2016 року

Неділя, 28 лютого 2016, 05:02
Гороскоп на 28 лютого 2016 Овен. Гороскоп на сьогодні обіцяє Овнам сприятливий у всіх сенсах день, налаштований на позитивну енергетику. Згідно з любовного гороскопу на 28 лютого 2016 Овнам можна розраховувати, що їх життєвий потенціал, сексуальна енергія і самопочуття підвищаться. Не виключені нове знайомство або романтична зустріч.
Гороскоп на 28 лютого 2016 року

Гороскоп на 28 лютого 2016 Телець. Гороскоп на сьогодні Тельців попереджає про конфлікти чи непорозуміння, які заберуть частину нервової енергії. Проте все повинно скластися вдало. Гороскоп на 28 лютого 2016 Тельцям пророкує одержання прибутку. Якщо ви проявіть активність і не пропустіть свій шанс, то зможете додатково поповнити бюджет.

 

Гороскоп на 28 лютого 2016 Близнюки. Гороскоп на сьогодні Близнюкам каже, що деяка метушня і необхідність активної участі у багатьох справах можуть вивести вас з душевної рівноваги. Любовний гороскоп на 28 лютого 2016 Близнюкам обіцяє нові цікаві знайомства. Але все ж остерігайтеся дивних незнайомців.

 

Гороскоп на 28 лютого 2016 Рак. Згідно гороскопу на сьогодні Ракам говорить сміливо братися за будь-яку справу, так як скрізь ви зможете досягти успіхів. Можливо, ваша активність навіть допоможе комусь із колег. Гороскоп на 28 лютого 2016 Ракам говорить не боятися проявляти ініціативу і більше спілкуватися з оточуючими.

 

Гороскоп на 28 лютого 2016 Лев. Гороскоп на сьогодні Левам пророкує мінливий, але цілком плідний день. Сміливо плануйте важливі справи і призначайте зустрічі. Любовний гороскоп на 28 лютого 2016 Левам кажи, що життєвий потенціал, сексуальна енергія і оптимізм підвищуються. Деяких представників знаку чекає сюрприз, приємна звістка або подарунок від близької людини.

 

Гороскоп на 28 лютого 2016 Діва. Гороскоп на сьогодні Дівам говорить, що саме зараз може початися період, пов'язаний з духовним зростанням, визначенням пріоритетів і вмінням правильно спрямовувати свою енергію. Гороскоп на 28 лютого 2016 Дів попереджає про можливі сплески емоцій і небажаних зустрічах, яких краще уникати.

 

Гороскоп на 28 лютого 2016 Терези. Гороскоп на сьогодні Терезам пророкує неспокійний, важкий день. Ймовірно, різні справи і проблеми змусять вас проявити максимальну активність і працездатність, а ділові зустрічі швидше за все, не принесуть бажаних результатів. Гороскоп на 28 лютого 2016 Терезам радить спиратися на допомогу друзів і близьких.

 

Гороскоп на 28 лютого 2016 Скорпіон. Гороскоп на сьогодні Скорпіонам каже, що на цьому тижні ваш енергетичний потенціал зростав. Хоча були деякі труднощі, але серйозного впливу на хід справи вони не надали. Тому, згідно з гороскопом на 28 лютого 2016 Скорпіонам можна дозволити собі навіть не хвилини, а цілий день слабкості. Сходіть в кіно або ресторан, купите те, що давно хотіли і обов'язково порадуйте себе смачненьким.

 

Гороскоп на 28 лютого 2016 Стрілець. Гороскоп на сьогодні Стрільцям радить з обережністю поставитися до нових знайомств. Бути може небезпеку вас підстерігає там, де ви її зовсім не чекаєш. Згідно гороскопу на 28 лютого 2016 Стрільцям варто бути більш рішучими і не сподіватися на раду зі сторони.

 

Гороскоп на 28 лютого 2016  Козеріг. Гороскоп на сьогодні Козерогам говорить про ймовірний успіх, який буде визначений вірною оцінкою ситуації, умінням встановлювати необхідні зв'язки і досягати мети з мінімальними зусиллями. Згідно з прогнозами зірок в гороскопі на 28 лютого 2016 Козерогам пора налаштуватися на потрібну хвилю і перестати братися за кілька справ одночасно.

 

Гороскоп на 28 лютого 2016 Водолій. Гороскоп на сьогодні Водоліям обіцяє сприятливий період для початку будь-якої важливої справи, активної професійної та творчої діяльності. При цьому гороскоп на 28 лютого 2016 Водоліям радить зосередитися на основних напрямках і діяти з притаманним вам завзятістю і згодою з самим собою.

 

Гороскоп на 28 лютого 2016 Риби. Гороскоп на сьогодні для Риб обіцяє пасивний день. Перша його половина не спонукає до активної діяльності. Багатьом Рибам доведеться змиритися з деяким зниженням робочих темпів. У будь-якій справі бувають злети і падіння, підйоми і спади. Згідно гороскопу на 28 лютого 2016 Рибам рекомендується переосмислити зроблену роботу.