Гороскоп на 5 жовтня 2017 року

Четвер, 5 жовтня 2017, 00:34
Гороскоп на сьогодні 5 жовтня для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 5 жовтня 2017 року

Овен

Не виключено, що сьогодні у вас з'являться нові плани, які повністю змінять стиль і рівень роботи, або ви отримаєте пропозицію про участь у спільному проекті, сулящем непогані грошові доходи. Приймайте рішення самостійно, не радячись з довіреними особами, – покладайтеся на інтуїцію. Можливо, що сьогодні ваше особисте життя дивним чином переплететься з професійною діяльністю, що спричинить за собою певні зміни у вашому положенні.

 Телець

Розбіжності, надмірна впертість чи наклеп недоброзичливця можуть порушити рівновагу і довірчу обстановку в сім'ї. Несподівана звістка, нові обов'язки або домашні клопоти зажадають від вас багато часу і сил. Виключіть нові знайомства або спілкування з неприємними людьми. Стороннє вплив призведе до негативних результатів. Покладайтеся тільки на себе – порада або допомога друзів призведе до помилок або змусить займатися непотрібною роботою.

 Близнюки

Перша половина дня сприятлива для вирішення важливих питань, прийняття відповідальних рішень. Великі придбання або комерційні угоди принесуть прибуток. У другу половину дня з незалежних від вас причин ситуація може несподівано змінитися. Вам потрібно демократичніше ставитися до ініціатив оточуючих.

 Рак

Перша половина дня сприятлива для будь-яких контактів і зустрічей. Вас, можливо, запросять на якесь торжество, де ви зможете проявити всі свої найкращі якості. Сприятливі фізичні вправи, спілкування, творчість, активний відпочинок та розваги. Друга половина дня принесе багато тривог і хвилювань, пов'язаних із близькою людиною або дітьми. Ваші стосунки можуть зайти в глухий кут або вимагатимуть непередбачених витрат.

 Лев

Сприятливий день для звернення до начальства з діловими пропозиціями. Однак планети радять вам визначити мету: іноді процес досягнення результатів для вас важливіше, ніж сам результат. Вірогідні ускладнення у стосунках з колегами: характерне для вас почуття власної гідності і деяка холодність у спілкуванні може бути неправильно витлумачена і прийнята за зарозумілість, і гордовитість.

 Діва

Перша половина дня може виявитися несприятливим із-за вашого прагнення до практичності. Схильність до шанування традицій і цілеспрямованість можуть бути сприйняті оточуючими як манірність і снобізм. Не виключено, що ви будете змушені скасувати відпочинок, а замість нього взяти на себе додаткові обов'язки. Ваше вміння поступатися і не йти на відкритий конфлікт в значній мірі знизить негативні тенденції дня. Сон здійсниться в той же день. Музика, гра на музичних інструментах у сні – до задоволення й радості.

 Ваги

День активної боротьби з спокусами. Сьогодні може статися щось, що серйозно вплине на ваші справи або стан здоров'я. Розбіжності, впертість у відстоюванні своєї думки або небажання прислухатися до аргументів партнера порушать рівновагу і довірчу обстановку. Знизити негативні тенденції дні можна тільки високими моральними якостями. Кішка або собака уві сні або наяву – хороший знак.

 Скорпіон

Ваш життєвий потенціал буде перебувати сьогодні на висоті, проте надлишок внутрішньої енергії може призвести до погіршення відносин з одним із колег. Швидше за все ваша удавана м'якість, аура смутку і меланхолії спровокують прагнення партнера або начальника звалити на вас додаткові обов'язки. Не виключено, що вам доведеться з головою зануритися в справи, які потребують негайного вирішення. Вечір зірки радять присвятити проблем особистого життя і духовного розвитку. Сон здійсниться.

 Стрілець

Сьогодні вам варто дещо стримати честолюбні устремління і активність у сфері професійної діяльності. Надлишок життєвої енергії може виявитися для вас руйнівним: можливо, надмірно посилиться зарозумілість, з'явиться ексцентричність, під впливом якої ви можете зробити необачний вчинок або прийняти поспішне рішення. Важкі випробування або несподівані перешкоди можуть збити вас з обраного шляху. В годину ймовірного випробування не відмовляйтеся від дружньої підтримки.

 Козеріг

Пропозиції партнерів або ризиковане підприємство можуть спричинити фінансові втрати. Працівникам бюджетної сфери слід уважніше поставитися до своїх обов'язків – вірогідні невірна інформація або неприємності у відносинах з колегами або начальством. Неприємна звістка може змусити змінити плани або зовсім відмовитися від наміченого справи.

 Водолій

Всі справи буде даватися легко, грошові проблеми на час відступлять. Ви на висоті, ви все можете, все вам під силу. День сприятливий для укладання контрактів та договорів, оформлення паперів і фінансових угод, для укладення шлюбу, зачаття. Велика ймовірність отримання винагороди, подарунка або виграшу. Можливо, ввечері ви зумієте вирішити проблеми в особистому житті.

 Риби

Вміння слідувати традиціям, усталеного укладу життя зіграє важливу роль у гармонійних стосунках з близькими людьми. Відкладені справи або давні зобов'язання вимагатимуть негайного виконання. Зверніть увагу на здоров'я, побережіть сили і нерви. Пам'ятайте – іноді необхідно віддати, щоб потім отримати вдвічі. У справах не виключайте компромісні рішення.