Гороскоп на 18 квітня 2018 року

Середа, 18 квітня 2018, 10:37
Гороскоп на 18 квітня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 18 квітня 2018 року

Овен

До настання вечора зірки радять Овнам займатися поточними потребами. За нові справи краще не братися: інертність або відсутність відповідних умов завадять відразу набрати потрібний темп і побачити віддачу. Вечір готує свіжі дотепні ідеї, нові листи, звідусіль почне надходити інтригуюча оригінальна інформація. У вас з'явиться цікава альтернатива або шанс висловитися. Може відбутися знайомство, несподівана зустріч, коротка поїздка. Добре запланувати на кінець дня переговори або навчання, передає Ukr.Media.

Телець

Основну частину дня Тельці можуть присвятити своїм особистим насущним потребам. Можна тимчасово випасти з активного життя, орієнтуючись лише на свій настрій і самопочуття. Не виключено, що головною причиною стагнації буде ваша власна лінь, новизні і прогресу ви напевно виберете комфорт, стабільність і передбачуваність. Увечері варто звернути увагу на новини: сьогодні вони можуть виявитися настільки цікавими і незвичайними, що спочатку ви не будете знати, як до них слід поставитись.

Близнюки

Вдень Близнюкам доведеться змиритися з повільним перебігом подій. Паузу можна використовувати для відпочинку і відновлення сил. Все саме цікаве та інтригуюче відбудеться ввечері. Ущільниться потік дзвінків і повідомлень. Новини будуть несподіваними і не до кінця ясними, зате вельми обнадійливими. Зросте ваща товариськість, активізуються інтелектуальні таланти, природна цікавість і почуття гумору. Ви можете провести решту дня на зв'язку з іншими людьми, в дорозі або за вивченням новин.

Рак

Початок дня не обіцяє Ракам змін, але це не означає, що їх не буде зовсім. Увечері вас може спантеличити зведення новин, дивний слух або неоднозначне відкриття. Ви можете опинитися в несподіваному для себе місці, в незвичній інформаційної середовищі. Щось розбудить ваше таємну цікавість. Можливо, перед вашим уявним поглядом з'явиться прообраз нової мети, або намітиться оригінальне рішення задачі, яка здавалася нерозв'язною. Не варто будувати на основі сьогоднішніх хитких відомостей тверді плани.

Лев

У першій половині дня Левам важко змінити курс і імідж, лінію поведінки продиктує необхідність. Краще використати цей період доби для поточних справ, особливо, що мають практичне підґрунтя. Увечері з'явиться шанс розслабитися, внести в звичні умови частку новизни і різноманітності. Не варто ігнорувати вечірні новини: незважаючи на їх дивину, вони мають важливе значення для вашого майбутнього, обіцяють незабаром повернути частину втрачених позицій, відкрити новий шлях або подарувати альтернативу.

Діва

Дівам важливо правильно зорієнтуватися у тенденції цього дня, так як вони будуть дуже різними вранці і ввечері. Якщо ви віддаєте перевагу стабільність, краще займатися важливими справами в першій половині дня. Вечір обнадіє вас, якщо ви за експерименти і зміни, відчайдушно шукаєте неординарний вихід з положення. Інформація, що надійшла в кінці дня, може виявитися важливою для вашої кар'єри або мати для вас дослідницький інтерес. Ви можете отримати дотепну підказку або оригінальну пропозицію.

Терези

Терезам варто бути на зв'язку в кінці дня. Це інформаційно насичений час, може надійти звістка з-за кордону, пропозиція від партнера чи опонента. Життя натякне на новий шанс у співпраці, шлюбу, врегулюванні спору. Новини можуть стосуватися подорожі, навчання, переговорів, посередницьких, судових, видавничих справ. Імпульс натхнення чекає вас, якщо ви ведете блог, пишете диплом, зайняті науковим дослідженням, підтримуєте активний дистанційний діалог з далекими кореспондентами.

Скорпіон

У першій половині цього дня Скорпіонам краще орієнтуватися на обстановку і настрій інших людей. Реалізація планів може залежати від чужого розташування до вас. Ініціативи і натиска краще віддати перевагу поступкам, спрямованим на підтримання розумного балансу у відносинах. В кінці дня вам може здатися, що нововведення і особливо чутки вас не стосуються, проте це не зовсім так. Можливо, вам пора подумати про коригування щоденного розкладу, наприклад, гнучкому графіку, роботі за сумісництвом.

Стрілець

У першій половині дня Стрільці можуть зайнятися рутиною. Перевагу краще віддати суто практичним питанням, наприклад, господарським або фінансовим. Варто знайти час для турботи про вихованців, поповнення запасів, проведення м'яких лікувальних процедур. Небажано відкладати повсякденні справи на вечір, в кінці дня пріоритети зміняться. Вас можуть запросити до діалогу, покликати на захід. Навряд чи ви відмовитеся від інтригуючої пропозиції, від можливості завести знайомство або оновити контакт.

Козеріг

На початку дня у Козерогів є можливість законного відпочинку, якою не варто нехтувати. Якщо сил у вас предостатньо, ви зможете приділити більше уваги особистому життю або творчим заняттям. Не варто відкладати на вечір покупки, платежі, інші маніпуляції з грошима і майном, необхідність і вигідність яких вам очевидна. В кінці дня вашу увагу може привернути сімейна або службова новина, можливо, доведеться з нової сторони поглянути на бюрократичні, побутові або медичні питання.

Водолій

На початку дня Водоліям буде властива підвищена інертність. Багато Водоліїв опиняться домосідами, за своїм власним вибором або з волі обставин. Якщо такий стан справ вас не влаштовує, зірки радять дочекатися вечора. До кінця дня з'являться передумови для цікавого спілкування, зміни обстановки. Ви зможете обговорити зі своїм оточенням принципово нову ідею, знайти дотепну альтернативу, зробити новий хід у старій грі. Це вдалий момент для поїздки, для активізації листування.

Риби

Перша частина дня буде для Риб більш комфортною, спокійною і прогнозованою, зате друга більш цікавою. Варто стежити за мінливим інформаційним потоком: до вечора він може прийняти несподіваний напрям і підвести вас до неординарної думки. Можливі новини, що стосуються домашнього укладу або фінансів. Останні вісті і пов'язані з ними тенденції в кінці дня добре обговорити з домочадцями. Хтось із близьких може зробити оригінальну пропозицію, стати джерелом жартів або рознощиком пліток.