Гороскоп на 23 квітня 2018 року

Понеділок, 23 квітня 2018, 12:36
Гороскоп на 23 квітня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 23 квітня 2018 року

Овен

День підкреслить творчі та лідерські якості Баранів, їх артистизм та креативний потенціал. Можна проявити літературні здібності, талант рекламщика або вихователя. Краще відмовитися від нудної роботи, жорсткої регламентації, офіціозу. Добре вплине контакт з дітьми, відвідування виставки або шоу. Для реалізації ідей буде потрібно вкладення або спонсор. Можлива тяга до дорогих розваг, не виключені витрати на подарунки. Може зрости інтерес до ігор на біржі, лотерей з високими ставками, передає Ukr.Media.

Телець

Сьогодні Тельці чутливі до всього, що відбувається в сім'ї, будинку, на батьківщині. Ситуація може вимагати обговорювання домашніх справ, постійного контакту з дітьми або батьками. Добрий день, якщо з душею зайнятися побутом або творчим завданням. Причиною конфліктів може стати ваше або чуже самолюбство, претензія на розширені права або додаткову територію. Ви можете обурюватися, якщо ставлять під сумнів ваш авторитет або талант, обмежується простір для вашого особистісного самовираження.

Близнюки

День обіцяє Близнюкам яскраві враження, відчуття свободи і загальний піднесений настрій, підсилює тягу до розваг. Найцікавіші та найактуальніші новини прийдуть на початку дня, і в цей же час вас відвідають найбільш оригінальні, свіжі і сміливі думки. Велика кількість творчих ідей здатне перешкодити виконання рутинних обов'язків, або подвоїти їх кількість. Протягом дня може відбутися важлива зустріч, вчинити доленосна інформація. Корисно побувати в місцях, які заряджають вас позитивом.

Рак

Сьогодні Раки небайдужі до креативної стороні життя і до питань виховання дітей. При цьому буде високий інтерес до фінансової межі: монетизації талантів, оплату навчання або престижних послуг, розміру гонорарів, загальному піднесенню добробуту. Платежі, купівля-продаж, навчальні, рекламні та виховні заходи ефективніше в першій половині доби. У цей день добре купувати інфопродукти, подарунки, дитячі речі, навчальні ігри та програми, приладдя для ігор і відпочинку, матеріали для творчості.

Лев

Левам цей день принесе момент, який торкнеться особисто. Багатьох Львів підведуть надмірні запити. Важливо розуміти свої можливості, у тому числі матеріальні і креативні, і не ставити собі нездійсненних цілей. Контрольовані апетити, навпаки, допоможуть досягти, але в будь-якому випадку може залишитися осад незадоволеності. Можливі конфлікти з близькими людьми через території, побуту, або з колегами по цеху через творчі розбіжності. Не кращий день для вибору, для початку дієти.

Діва

Діви сьогодні зможуть звернутися до глибин свого несвідомого, щоб виявити свій прихований креативний потенціал або вивільнити пригнічений творчий імпульс. Головна вимога цього дня – позитивне мислення, на будь-яку проблему краще поглянути з її сонячної сторони. Зірки радять пошукати розвагу або віддушину, не рекомендують займатися регулярної нудною роботою. Це вдалий момент для фрілансерскій діяльності, для застосування художнього, літературного або акторського таланту.

Терези

Терезам варто провести день в неформальній життєствердною обстановці, що розташовує до веселощів, творчості, грі та вільному спілкуванню. Добре займатися питаннями, пов'язаними з рекламою, модою, виставками, шоу-бізнесом, проектами дитячої та молодіжної тематики. Варто задуматися про розширення зв'язків або загального кругозору, про хобі, не пересічному з основною діяльністю або не прив'язаний до місця проживання. Може виявитися доленосним вступ в нове співтовариство або повернення в стару компанію.

Скорпіон

Скорпіонам не варто соромитися відкрито висловлювати свої думки і демонструвати почуття. Якщо ви хочете досягти успіху, важливо, щоб вас помітили. Небажана зайва розбірливість: поки ви чекаєте ідеального моменту, вас можуть обійти менш талановиті, але і менш чутливі конкуренти. Блиснути артистизмом, красномовством або іншими достоїнствами необхідно в потрібний момент. З аудиторією, начальством, дітьми важливо вміти розмовляти їхньою мовою. Співбесіди та інші важливі контакти ефективніше вранці.

Стрілець

Для Стрільців це хороша доба, якщо поставити межі своїх бажань і залишатися реалістом. Якщо ви потай претендуєте на «світове панування» або на головний приз, рядові досягнення здадуться вам дрібними. Успіхи цього дня будуть одночасно надихаючими і підступними. Життя може зробити вам щедрий подарунок, але забути попередити, яку ціну ви за неї заплатите. Можлива схильність до авантюр і не завжди законних методів. Підвищену увагу може привернути чужа культура, подія закордоном.

Козеріг

Сьогодні для Козерогів природно бажання вирватися з лещат буденності, побалувати себе додатковими життєвими благами або екзотичними яскравими фарбами. Можливий успіх у творчому занятті. Варто остерігатися фінансових авантюр і бути обережніше в експериментах, в цей день легко перейти межу. Не рекомендується починати нові проекти: вони будуть з самого початку віднімати багато сил і ресурсів, заважаючи основній роботі. Козерогам-жінкам варто врахувати високу ймовірність позапланового зачаття.

Водолій

Водоліям не варто відмовлятися від зустрічей, переговорів, запрошення до дискусії, особливо на початку дня. Зав'язане в цю добу знайомство, як і зроблена пропозиція, стане важливим для майбутнього. Варто враховувати не тільки позитивні, але і складні моменти будь-якого діалогу. Сьогодні зростає ймовірність зіткнення переконань, амбіцій, творчих концепцій, можливо зіткнення позицій з питань виховання дітей, розпорядження майном, управління нерухомістю і фінансами, поділу території.

Риби

Сьогодні Рибам доведеться керуватися творчими ідеями і одночасно міркуваннями необхідності. Важливо вміти обмежувати поле поточних завдань, інакше кожна дрібниця буде розростатися до значних масштабів і віднімати невиправдано багато сил. На перше місце можуть потрапити питання здоров'я або регенерації сил, потреби дітей або тварин. Можливий підвищений інтерес до педагогічних нюансів. Може стати актуальним візит до лікаря або пошук інформації, пов'язаний з якою-небудь медичною тематикою.