Гороскоп на 15 травня 2018 року

Середа, 16 травня 2018, 11:27
Гороскоп здоров'я на 15 травня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 15 травня 2018 року

Овен

В цей день вам може піти на користь профілактика дефіциту заліза у вашому організмі, для цього вам зовсім не обов'язково приймати якісь додаткові харчові добавки, просто трохи налаштуйте своє меню.

Телець

В цей день вам слід відмовитися від підвищених фізичних навантажень, оскільки зараз ви можете зіткнутися з підвищеним артеріальним тиском. Подбайте про своє здоров'я і не перетруждайтесь на роботі.

Близнюки

Нині вам особливо рекомендується стежити за зволоженістю вашої шкіри. Було б корисно тримати при собі термальну воду або ж освіжаючий спрей.

Рак

В цей день зірки рекомендують вам якомога більше гуляти. І справа навіть не тільки і не стільки в необхідному вам свіжому повітрі, скільки в бажанні ваших ніг нарешті розім'ятися і попрацювати.

Лев

В цей день Леви можуть бути надмірно дратівливі, тому постарайтеся не піддаватися перепадів настрою і не травмувати свою нервову систему, а також нервову систему оточуючих людей.

Діва

Нині вам рекомендовано приділити увагу своєму волоссю, можливо, їм потрібне додаткове харчування і догляд. Варто дещо скорегувати ваш асортимент засобів для волосся, вам потрібна тільки якісна косметика.

Ваги

В цей день особливої уваги з вашої сторони можуть заслуговувати ваші нирки. Постарайтеся не переохолоджуватися, і віддайте перевагу іншим напоям зелений чай.

Скорпіон

Така неприємність, як алергія, знайома в тій чи іншій мірі практично всім. Сьогодні вона представляє реальну небезпеку для вас. Притому, можливо, відкриються якісь нові провокуючі фактори. Не дивуйтеся, якщо до вечора почне свербіти все тіло, це алергія на роботу.

Стрілець

Нині вам, можливо, доведеться поміняти нещодавно прийняті на озброєння плани щодо якого-небудь лікування. Зараз ви можете отримати інформацію про більш безпечному та ефективному для вас методі.

Козеріг

Сьогоднішній день вам краще всього провести під променями сонця, нехай навіть штучного. Особливо якщо воно для вашої шкіри не шкідливо. Сходіть хоча б на три хвилинки в солярій – швидше за все, життя після цього здасться вам куди більш райдужним.

Водолій

Голодування – це здорово і корисно, але не в таких обсягах, в яких ви плануєте його! Постарайтеся зробити все можливе для того, щоб не послабити ним свій організм до межі. Він буде запекло боротися за життя, не сперечайтеся з ним занадто завзято.

Риби

В цей день велика небезпека виникнення захворювань легенів і бронхів. Тому постарайтеся бути уважними до свого здоров'я, не допускайте переохолодження та зміцнюйте імунітет.