29 серпня 2008

22:11
З 4-го серпня у 14 великих містах України стартувала масштабна соціальна акція, спрямована на інформування автовласників щодо переваг річного поліса обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників.
22:11
У 2008 році загальний ліцензований обсяг прийому до вузів 1–4 рівня акредитації державної та комунальної форм власності склав трохи більше 57.5 тисяч осіб, з них держзамовлення – 21873 осіб, що на 738 абітурієнтів більше, ніж торік.
16:19
У розпорядження «Варти» потрапив документ МінНС, у якому повідомляється про ситуацію, що склалася в Лозовій у результаті пожежі та детонацій боєприпасів на 61-му арсеналі.
15:34
Ще дві одиниці бронетехніки, що було використано при ліквідації наслідків пожежі на арсеналі, сьогодні були виведені з ладу в результаті наїзду на боєприпаси, що не розірвалися. У пожежного танка та бронетранспортера було ушкоджено гусениці, повідомив перший заступник начальника Головного штабу ОС України Микола Цицюрський.
22:11
10 вересня ц.р. відбудеться чергова сесія Харківської міської ради. До порядку денного включено 40 питань.
15:02
У п'ятницю, 29 серпня, міський голова Лозової Сергій Литвинов повідомив журналістам, що гасіння пожежі на 61-му арсеналі відкладається на невизначений термін.
13:22
МНС повідомляє про дві скарги від цивільного населення щодо мін, які не розірвалися. В одному випадку міна залетіла на продовольчий склад, у другому – лежить у районі АЗС.
12:37
Якщо інтенсивність підземних вибухів буде невеликою, то слідом за саперами й бронетехнікою на територію, що прилягає до арсеналу, підтягнуться кілька десятків пожежних машин, повідомили в МНС.
12:13
На території арсеналу за станом на 7.30 ранку виявлено сім осередків задимлення. Пожежі, як такої, вже немає. Про це, після ранкового обльоту 61-го арсеналу, у якому брали участь військові та співробітники МНС, повідомив перший заступник начальника Головного штабу ПО України, генерал-полковник Микола Цицюрський.
11:16
У п'ятницю зранку бронетехніка відправилася на рекогносцировку місцевості поблизу складів із боєприпасами. Паніки, що охопила райцентр учора у зв'язку з евакуацією, вже немає – населення повертається до покинутих будинків.