В Харкові пройшов концерт, присвячений героям Чорнобиля (фото)

Юлія Гуш  |  Середа, 3 грудня 2014, 11:43
2 грудня в приміщенні Будинку культури Київського району відбувся концерт під назвою «Героям Чорнобиля з любов’ю»
В Харкові пройшов концерт, присвячений героям Чорнобиля (фото)

    Концерт приурочений до Дня інвалідів, який весь світ відзначає 3 грудня. Його задача – привернути увагу громадськості до проблем людей з обмеженими можливостями, а особливо тих, хто втратив здоров‘я під час ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи. Наприклад, на початку концерту були презентовані святкові листівки, які може «побачити» кожна незряча людина. Вони виконані шрифтом Брайля. Також того дня була розгорнута виставка робіт інвалідів, на які кожен охочий міг подивитися ще до концерту.        


В самій концертній програмі були представлені пісенні та танцювальні номери, виступи харківських поетів Васильєва та Болотова, бардів Клубу пісенної поезії імені Ю. Візбора тощо. В ньому взяли участь не тільки професійні діячі культури, а й студенти та школярі. Зокрема, група студентів з театру «Лабораторія» імені Л. Курбаса влаштувала постановку під назвою «Атланти», де в своєрідні формі виклала своє бачення долі українського народу.       


Концерт є частиною благодійної програми «Стіна плачу». В її рамках – проведення концертів, благодійних акцій та спортивних змагань. Наприклад, 19 грудня до Дня святого Миколая буде влаштоване свято для дітей з хромосомними особливостями. Захід проводитиме харківський  Мультинешенл.

comments powered by HyperComments