Іван Андрусяк зустрівся зі своїми наймолодшими читачами (фото)

Юлія Гуш  |  Середа, 10 грудня 2014, 16:17
8 та 9 грудня в харківському Літературному музеї поет та письменник Іван Андрусяк провів творчу зустріч для своєї наймолодшої аудиторії.
Іван Андрусяк зустрівся зі своїми наймолодшими читачами (фото)

   Іван Андрусяк запропонував влаштувати творчі зустрічі для дітей під час фестивалю християнської поезії «Обручка Катерини», який проходив 6-7 грудня. Заходи відбулися в рамках презентації видавництва «Фонтан казок». Під час зустрічі Андрусяк презентував не тільки власні твори, а й роботи інших авторів того ж видавництва. Наприклад, на своїх презентаціях він інтригує публіку такою літературною постаттю, як Олег Чаклун. За його словами, цей дитячий автор з‘являється перед читацькою аудиторією виключно у свої книжках. 


«Що стосується творчості Андрусяка, то вона, як на мене, є доволі цікавою, – розповіла Ольга Черемська, – її можна буде читати дітям і років через 20-30. Вона зачіпає ті універсальні базові цінності, в яких зростає дитина: добро і зло, ніжні почуття, бажання мати родину, якісь веселі пригоди (або просто пригоди), різні емоційні переживання. Тобто, доволі актуальні для дітей будь-якого віку «гачки», за які можна зачепитися. Іван Андрусяк, як дитячий письменник, не новачок. Він вже 10 років працює у цьому напрямку».


Іван Андрусяк протягом всієї презентації спілкувався мовою, максимально близькою для дитячої аудиторії. Так що юні читачі мали змогу не тільки дізнатися про нові українські твори для дітей, а й просто весело провести час.
 

comments powered by HyperComments