Мистецтво

17:31
«Інтерактивне оркестрове шоу для дітей» буде проходити в Будинку Алчевських 9 і 10 січня. Оригінальну концертну програму презентує Молодіжний академічний симфонічний оркестр «Слобожанський».
12:11
Виставка живопису та графіки харківської художниці Дар'ї Денисової «Різдвяне диво» триватиме до 8 січня. Вхід - вільний.
13:29
Учениця Харківської дитячої художньої школи №1 ім. І. Рєпіна стала лауреатом ХХ Міжнародного конкурсу образотворчого мистецтва для дітей та молоді «Завжди зелено, завжди небесно», який пройшов у місті Торунь (Польща).
18:27
23 грудня на сцені Палацу студентів Харківського національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого відбувся благодійний концерт світових зірок класичної музики «Класична Феєрія».
10:55
Різдвяне дійство «Вертеп. Перший», в якому ляльки розповідають свою історію і порушують тему народження Христа, Волі людини і Віри пройде 3 січня о 17:00.
09:39
Нова прем‘єрна новорічна програма від Молодіжного академічного симфонічного оркестру «Слобожанський» та київського диригента Сергія Лихоманенко під назвою - «СимфоРіздво UA» відбудеться у Харкові 26 грудня.
13:41
Передноворічний концерт і показ серіалу про креативні простори і соціальних хабах пройде в HudpromLoft (ул.Искусств, 15) 26 грудня в 19: 00. Вхід вільний.
17:41
Валентина Білоусова представить свої роботи з 20 грудня по 1 лютого у галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва.
14:04
У Харкові відбулися зйомки документального короткометражного фільму “Син маминої подруги”. Це історія про харківського підлітка із аутизмом Мішу Івашуру.
14:27
Нагороджено переможців XIII обласного конкурсу ім. О. С. Масельського на кращий літературний твір.