Мистецтво

16:55
Сьогодні у Харкові в рамках проекту «Тижні Німеччини в Україні» відбудеться концерт Академічного симфонічного оркестру Харківської обласної філармонії під керівництвом Франца Шотке. Концерт відкриє серію мистецько-культурних заходів.
00:17
Вересень подарує усім любителям українського кінематографу щасливі миті. Наряду із сучасними картинами, харків’яни матимуть змогу переглянути дебютні та короткометражні роботи класиків українського кінематографа.
20:31
Міжнародний арт-проект «Вікна» стартував у галереї «Мистецтво Слобожанщини» 27 серпня. Свої роботи представили семеро художників з США, Франції, Швеції та України. Авторів об'єднує одна особливість - всі вони закінчували Харківське художнє училище ...
14:20
Харківський «Театр на Жуках» у новому сезону вирішив вдатися до експериментів – освоїти зовсім нові для себе форми. Вперше театральний колектив спробує вирішити задум вистави без літературної канви. Драматургічна основа будуватиметься усіма учасниками постановки.
20:34
23 вересня в «Боммері» покажуть прем'єру. Мова йдеться про фільм «Депеш Мод» за однойменною книгою Сергія Жадана від режисера Михайла Лук'яненка.
14:34
2 вересня книгарня «Є» запрошує на відкриття виставки картин харківської художниці Валерії Юхіменко. Початок – о 18:00.
16:36
19 серпня у музеї-заповіднику “Личаківський цвинтар” відкрили та освятили пам’ятник на могилі композитора Ігоря Білозіра. Пам’ятник у вигляді скульптури білого ангела виготовлений з італійського мармуру. Попри сильну спеку вшанувати пам’ять митця прийшли родичі, друзі, представники міської та обласної влади та понад півтисячі львів'ян.
15:04
Вчора, 15 серпня, в міському музеї ім. К. Шульженко відбулося відкриття персональної фотовиставки Олексія Самойленка «9 видів Харкова».
18:20
15 серпня о 16.00 в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва відкриється виставка сучасної і традиційної вишивки під назвою «Цвітуть небеса». На ній будуть представлені роботи майстрині із селища Красного Первомайського району Любові Бугар. Майстерна вишивальниця освоїла практично всі види техніки, з допомогою голки і нитки вона творить справжні чудеса.
16:19
У серпні в селі Урич Сколівського району Львівської області відбудеться восьмий фестиваль середньовічної культури „Ту Стань!”. Цьогорічний захід відбудеться 2-4 серпня і здивує гостей безліччю новацій і сюрпризів.