Мистецтво

12:09
29 березня в 20:00 на великій сцені ХНАТОБу група «Танок на майдані Конго» та Молодіжний академічний симфонічний оркестр «Слобожанський» представлять спільну програму «Симфонічний хіп-хоп».
09:20
19 березня на базі Харківського Гуманітарного Університету «Народна Українська Академія» відбулась зустріч абітурієнтів від проекту «Україніка».
19:32
28 березня о 16.30 у Благодійному фонді "Ренесанс" (Харків, вул. Мироносицька, 25) відбудеться зустріч з відомим харківським бардом і кобзарем Миколою Воловиком.
13:22
У колекції нині вже покійного закарпатського журналіста й літератора Тиберія Баржо є найбільша в Україні колекція мініатюрних книг – 106 видань різних міні-розмірів, котрі ужгородець збирав з кінця 60-х.
00:36
Харківський літературний музей люб'язно запропонував поетам почитати вірші на драбині. Дійство відбулося на честь Дня поезії 21 березня. Скористались шансом виступити перед аудиторією більше 20 поетів. Читання на драбині Літературний музей проводить уже третій рік поспіль. Перший раз вони пройшли у 2011 році.
19:57
17 березня День Біблії святкували в Українській лютеранській церкві. Подія виявилась цікавою і корисною, особливо для тих, хто хоче дізнатися про Біблію більше. А дізнаватись можна нескінченно, бо ця книга – Слово Боже людям і тому вона унікальна.
10:25
16 березня у приміщенні КПЦ «Будинок Нюрнберга» за адресою вул. Чернишевська, 15 (колишня бібліотека ім. Островського) відкрилась персональна виставка молодої харківської художниці Олесі Вакуленко.
00:06
Минулого тижня у харківському клубі «Джазтер» (пров. Театральний) відбувся концерт джазової вокалістки і композитора з Києва Лаури Марті. Виступ української співачки із постійним складом кращих джазових музикантів: Наталею Лебедєвою – клавішні, Олександром Новаковим - бас-гітара, Сергієм Табунщиком – ударні, справив велике враження.
08:02
Перший концерт в рамках туру Україною та Австрією хору Лаббокського християнського університету. пройшов у Харкові. В центрі «Радмір Експохол» пролунали уривки традиційного богослужіння, американські спірічуелс, гімни та співи сучасного християнського прославлення.
12:59
У стінах Харківського літературного музею 13 березня відбувся «Вечір ніжної поезії» від харківської Фундації регіональних ініціатив. Для гостів «поніжилися» більше десяти молодих поетів, серед яких Люся Рябухіна, Аня Андрусенко, Рома Москаленко та ін.