Мистецтво

16:42
Комікси вже давно зайняли особливе місце у світовій графічній культурі та завоювали численну аудиторію. Американські популярні комікси про супер-героїв, японська манґа чи європейські графічні історії дивують тематичною та жанровою розмаїтістю і часто піднімають серйозні питання. Українські автори готують для поціновувачів цього жанру довгоочікуваний вітчизняний продукт.
12:06
Нещодавно з ініціативи чотирьох організації з Польщі та України: Літературного угрупування СТАН (Луганськ), товариства To.pole (Краків), товариства Rita Baum (Вроцлав) та ГО «Форум видавців» (Львів) створено комікс за книжкою Сергія Жадана «Ворошиловград».
09:05
Цими вихідними 4 та 5 серпня відбудеться перша Вікіекспедиція Харківської області. Заплановано виїзд у лозівському напрямі до таких населених пунктів: Лозова, Первомайський, Краснопавлівка, Таранівка, Мерефа. Один учасник – один пункт. Долучайтесь.
08:05
Картини Ірини Куликової вмістили як різні техніки і стилі зображення, так і змістовну неоднозначність самого життя. Один блок виставки присвячений тваринам, другий – людям, третій – природі.
11:23
Така простота, легкість і невимушеність тексту спостерігається в романі відомого харківського поета, прозаїка, есеїста і перекладача Сергія Жадана – «Ворошиловград».
22:41
Книгарня «Є» запрошує Вас на перегляд та обговорення кінострічки «Опівночі в Парижі» режисера Вуді Аллена, що відбудеться 27 липня. Початок о 18:30.
09:00
15 липня Молодіжний рух відвідав недільне служіння Свято-Вознесенського кафедрального собору у м. Ізюм, де розташована Чудотворна Пісчанська Ікона Божої Матері.
14:47
У рейтингу Топ-20 культурних міст України Харків посів 8-е місце. Столиця країни опинилася на 11-му місці. У попередній список увійшли всі обласні центри України, курортно-туристичні, великі промислові і портові міста та населені пункти. Всього у списку було 73 міста.
13:22
В експозиційній залі обласної Художньої галереї "Мистецтво Слобожанщини" триває виставка фотографій Олексія Самойленка та Ігоря Головаша "Харків невидимий і очевидний".
22:32
27 червня 2012 року київська галерея «Мистецька збірка» відкриє етнічно-соціальну виставку відомого українського художника В’ячеслава Малини