Мистецтво

15:36
19 квітня у харківській книгарні «Є» відбулася презентація книги відомого історика Володимира В'ятровича «Історія з грифом «секретно». Таємниці українського минулого з архівів КГБ», створеної в рамках проекту «Наш формат історії». Нарешті книга, лік тиражу якої йде на тисячі і яка вже досить тривалий час успішно продається в українських книгарнях, була офіційно представлена автором у Харкові.
09:37
Кидай нудитися вдома - приходь на вечірку! Розкачаємо "OST" разом!
01:03
Дорогі Українці! Щиро вітаємо всіх з найбільшим християнським святом Воскресіння Христового! Як символ перемоги життя над смертю, добра над злом, віри над безнадією й відчаєм, Великдень живить нас духовною енергією, надихає на жертовну працю і зобов’язує не нарікати ні на кого, а кожному з нас робити крок за кроком, день за днем Українську справу - справу на благо України і українського народу.
16:07
Зустріч на тему: «Межі власного я» відбувалась у форматі філософського кафе в приміщенні Харківської обласної галереї «Мистецтво Слобожанщини».
12:14
Студенти Харківської державної академії культури у супроводі бандури виконали українські народні пісні. Невеличкий концерт був присвячений іменинам харківського громадського діяча Віктора Стороженка.
22:32
У невеличкому сквері навпроти Держпрому вже декілька днів поспіль звучить етнічна музика нащадків народу інків. Гурт «Індіос» подорожує Україною, даючи своєрідні вуличні концерти. Цього тижня вони зупинились у Харкові.
17:22
11 квітня о 14.15 у Харківській обласній бібліотеці для юнацтва (Харків, проспект 50-річчя ВЛКСМ, 49/8) відбудеться відкриття персональної виставки картин «Світ моїх відчуттів» харківського художника Василя Мушика.
12:04
У шести українських містах – Харкові, Донецьку, Дніпропетровську, Києві, Львові та Одесі– розпочинається дев'ятий фестиваль французької культури.
10:49
Молоді музиканти награють деякі народні мелодії, але більшість їх композицій є авторськими. Дримби, джембе, діджеріду – такий набір музичних інструментів не є вичерпним.
15:03
Після вимушеної перерви Ірена Карпа й гурт QARPA повертаються на сцену. І не просто роблять кам-бек «старого про головне», а презентують новий, довгоочікуваний, ні на що не схожий альбом «And I Made a Man». У Харкові його можна буде почути під час вечірки у клубі «Jazzter» 7 квітня. Початок о 19 годині.