Беріть електрички гуртом і в роздріб

Олекса Шкатов  |  Понеділок, 30 березня 2009, 17:36
У Львові з'явилася нова послуга: в оренду задаються електрички. Таким чином залізничники вирішили покрити свої збитки. При цьому суму, за яку можна орендувати цілий поїзд, вони не називають.
Беріть електрички гуртом і в роздріб

Як повідомляє газета «Сьогодні», начальник служби пасажирських перевезень Львівської залізниці Мирон Дацко відзначив, що такса залежатиме від конкретного напрямку. За його словами, в рахунок буде включена вартість спожитої електроенергії і ступінь зношеності вагонів після оренди. Він підкреслив, що поїзд можуть віддавати разом з провідниками, охороною і машиністом.

«Електрички зараз збиткові. Вартість проїзду – пара гривень, і це не покриває наших витрат. До того ж, їздить багато пільговиків. Тому ми вирішили здавати вагони в оренду», – сказав Дацко. За його словами, підприємці можуть зробити бізнес на перевезенні людей.

Проте взяти напрокат вагони і поїхати куди побажаєш не вийде. Бізнесменам лише пропонують возити людей по звичайних маршрутах. Для пасажирів це може означати лише одне: комфорт підвищиться, але і ціни – теж.
 

comments powered by HyperComments