«Перший Фінансовий Ярмарок для МСБ»: підприємцям запропонують доступні кредити

П'ятниця, 24 березня 2017, 15:42
4 квітня 2017 року в Києві відбудеться «Перший Фінансовий Ярмарок для малого та середнього бізнесу».
«Перший Фінансовий Ярмарок для МСБ»:  підприємцям запропонують доступні кредити

Організована Німецько-Українським Фондом та профінансована Урядом Німеччини подія об’єднає представників МСБ та крупні фінансові інституції. Кожен відвідувач-підприємець зможе дізнатися про можливі джерела фінансування свого бізнесу – кредити, лізинг та альтернативні варіанти. Також в програмі галузеві та освітні сесії за участю бізнес-експертів. Захід відбудеться в Українському домі (вул. Хрещатик, 2).

На ярмарку свої пропозиції для малого та середнього бізнесу представлять 14 провідних банків України, 3 лізингових та одна страхова компанія. Серед них – АБ «УКРГАЗБАНК», АТ «ПроКредит Банк», АТ «Ощадбанк», ПАТ «МЕГАБАНК», ПАТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» та ПАТ «КРЕДОБАНК» – банки-партнери Німецько-Українського Фонду.

«Представникам МСБ в Україні непросто дістати кошти для розвитку свого бізнесу. Далеко не кожен банк взагалі надає кредити підприємцям. Наш Фінансовий Ярмарок – більше ніж ще один бізнес-форум, це дієвий інструмент у розвитку своєї справи, – коментує Андрій Фецун, к.т.н., Керівник Німецько-Українського Фонду. – Фактично, наш Фонд започатковує нову платформу для українського підприємництва, яка надає доступ до кредитних ресурсів та інформує щодо можливих джерел фінансування. Участь у ярмарку безкоштовна, підприємцям потрібно лише зареєструватись на сайті події».

Окрім безпосередньо ярмарку пропозицій від провідних фінансових інституцій під час заходу також відбудуться панельні дискусії для представників малого та середнього бізнесу на тему фінансів та використання інвестицій.

В офіційній церемонії відкриття Фінансового Ярмарку братимуть участь керівництво Національного Банку України, представники Міністерства економічного розвитку і торгівлі та Міністерства фінансів України, офіційний представник банку Kreditanstalt für Wiederaufbau та керівництво Німецько-Українського Фонду.

Перший Фінансовий Ярмарок відбудеться 4 квітня 2017 року в Українському домі в Києві (вул. Хрещатик, 2). Початок офіційної частини о 10:00, реєстрація з 9:00. 

comments powered by HyperComments