Представники американських компаній обговорили зі Світличною можливість інвестування у газовидобування на Харківщині

П'ятниця, 23 червня 2017, 08:01
Губернаторка обіцяла американцям свою підтримку
Представники американських компаній обговорили зі Світличною можливість інвестування у газовидобування на Харківщині

За словами президента керуючої компанії SigmaBleyzer Майкла Блейзера, компанія Henry Petroleum LLC /обидві - Техас, США/ зацікавлена в інвестуванні у сферу видобутку газу. Також американців цікавить можливіть участі в роботі діючих газовидобувних свердловин, - повідомляє «Справжня Варта»

"Безумовно, ми зацікавлені в реалізації ваших інвестиційних проектів у Харківській області. Ви можете розраховувати на нашу підтримку», - запевнила Юлія Світлична.

Голова ХОДА повідомила американцям, що ситуація у регіоні сприяє притоку іноземних інвестицій. Завдяки цьому  обсяг іноземних інвестицій, що залучені до області в 2016 році, виріс у 10 разів, порівняно з 2015-м.

SigmaBleyzer - приватний інвестор, компанія, керуюча інвестпортфелями у Східній Європі вартістю приблизно 1 мільярд доларів у шести інвестиційних компаніях. напрямки діяльності - кабельне телебачення, продукти харчування та напої, фінансові послуги, фармацевтика, енергетика, товари народного споживання, роздрібна торгівля, сільське господарство, хімікати, металургія, верфі.

Henry Petroleum, LP працює як компанія з видобутку та виробництва нафти і газу. Компанія веде операції в Західному Техасі та південно-східній частині Нью-Мексико. Компанія була раніше відома як Henry & Landenberger, Inc., і вона змінила свою назву на Henry Petroleum, LP в квітні 1977 року. Компанія була заснована в 1969 році і розташована в м. Мідленд, штат Техас. Станом на 31 липня 2008 р., Henry Petroleum, LP працює як дочірня компанія Concho Resources, Inc.

Як раніше писала «Справжня Варта», Форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» пройде у вересні.

Також на країни ЄС припадає три чверті іноземних інвестицій, вкладених в Харківську область. Найбільша частка в структурі залучених інвестицій - понад 33% - зараз доводиться саме на машинобудування, харчопром і інші галузі обробної промисловості

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments