Равлики "окультурені" в Україні йдуть від 600 гривень за кілограм
Скільки саме заробляє "культурний" фермер з Вінниччини, він не говорить. Однак зростання масштабів виробництва говорить само за себе, - повідомляє «Справжня Варта».
Так Дмитро Бутенко відвів під своїх молюсків два озера і мініферму. Також завіз равликів з Латвії і схрестив їх з місцевими равликами.
Годує він їх салатом, капустою, яблуками, морквою, кропивою. Зимою вони сплять, по весні прокидаються, відкладають яйця, восени їх можна починати "збирати", - пише видання ukraine.web2ua.com.
Як раніше писала «Справжня Варта», збирати в лiсi диких равликiв вигiднiше, нiж вирощувати свиней. Займаючись цим, мешканці Полісся можуть заробляти до 2 тисяч гривень за день.
Поліські селяни тепер заробляють на равликах, за кілограм яких заготівельники платять по 20-23 гривні. Загалом, за день вони можуть заробити 1-2 тисячі гривень.
Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».