Бізнесмени солідного ґатунку віддали Харкову належне

П'ятниця, 27 жовтня 2017, 01:58
Клієнти Харківського управління Офісу великих платників податків за дев'ять місяців 2017 року сплатили до місцевого бюджету понад 870 млн грн податків.
Бізнесмени солідного ґатунку віддали Харкову належне

У порівнянні з тим же відрізком часу минулого року надходження до місцевої казни зросли на 135 млн грн, тобто, на 18,3%, повідомляє «Справжня Варта».

Зокрема, надходження від великих підприємств збільшилися за рахунок приросту (на 17%) сплати податку на доходи фізичних осіб: 555 млн грн; податку на нерухоме майно, окрім земельної ділянки (в 1,6 раза) – 8,7 млн ​​грн; у півтора раза збільшилися надходження плати за землю – 208 млн грн.

У вересні від великого бізнесу до місцевого бюджету надійшло 88,5 млн грн платежів, в тому числі 63,8 млн грн податку на доходи фізичних осіб, 21 млн грн плати за землю, 3 млн грн податку на прибуток, рапортує фіскальне відомство.

Варто зазначити, що серед підприємств, які обслуговуються в Харківському управлінні Офісу великих платників податків, - КП «Харківські теплові мережі», ТОВ «Пларіум Юкрейн», ПАТ «Турбоатом», АК «Харківобленерго», ПАТ «Світло шахтаря».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments