Апеляційний суд підтвердив вирок екс-гендиректору Харківського авіаційного виробничого підприємства у вигляді 10 років позбавлення волі

Неділя, 24 липня 2011, 14:00
Вироком Київського районного суду м. Харкова від 13 грудня 2010 року колишній керівник Харківського державного виробничого авіаційного підприємства Павло Науменко визнаний винним і засуджений за вчинення злочинів, передбачених ч.5 ст.191, ч.2 ст.366 Кримінального кодексу України, на 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна та позбавленням права займати посади, пов’язані з виконанням адміністративно-господарських повноважень, строком на 3 роки.
Апеляційний суд підтвердив вирок екс-гендиректору Харківського авіаційного виробничого підприємства у вигляді 10 років позбавлення волі

Вирок районного суду оскаржений засудженим і його адвокатом в апеляційному порядку.

Вищим спеціалізованим судом України від 19 квітня 2011 року у кримінальній справі за обвинуваченням Павла Науменка було визначено підсудність апеляційному суду Полтавської області.

Ухвалою апеляційного суду Полтавської області від 19 липня апеляційні скарги засудженого та його захисників залишені без задоволення, а вирок Київського районного суду м. Харкова від 13 грудня 2010 року – без змін.

Державне обвинувачення у цій кримінальній справі в суді першої інстанції та в апеляційному суді Полтавської області підтримував старший прокурор відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ, державної митної служби та державної прикордонної служби України при провадженні оперативно-розшукової діяльності, дізнання та досудового слідства прокуратури Харківської області Денис Фальченко. Про це повідомив заступник прокурора Харківської області Сергій Міронов.

comments powered by HyperComments