Харківську крайову організацію Народного Руху України прагнуть виселити з орендованого приміщення

Вівторок, 26 липня 2011, 21:11
У цьому приміщенні також знаходиться громадська приймальня народного депутата Олександра Чорноволенка і редакція газети "Нова доба". Управління комунального майна та приватизації Харківської міськради ще наприкінці червня направило в організацію НРУ лист з вимогою у 20-денний термін звільнити приміщення. У найближчі дні цей термін закінчується.
Харківську крайову організацію Народного Руху України прагнуть виселити з орендованого приміщення

Харківську крайову організацію Народного Руху України намагаються виселити з приміщення, яке організація орендує більше 8 років. Про це повідомив голова організації Олександр Денисов. За його словами, в управлінні комунального майна заявляють, що в організації є борги за оренду приміщення, але в той же час не говорять, яку місячну орендну плату повинна вносити організація і не надають банківські реквізити, за якими треба платити.

Він зазначив, що управління комунального майна повинно було пролонгувати договір оренди приміщення на колишніх умовах ще в 2008 р., але так і не зробила цього, не дивлячись на рішення судів на користь НРУ. "За старим договором оренди ми платили 204 грн. на місяць за оренду приміщення. Виходячи з цього розрахунку, ми все оплатили. А вони нам нарахували десь 11 тис. грн. боргу", - заявив О. Денисов. За його словами, облорганізація має намір звернутися з цього приводу до Президента України, крім того О.Чорноволенко направить депутатський запит до Верховної Ради.

Разом з тим, на останньому засіданні обласного проводу було прийнято заяву, у якій, зокрема, йшлося: "З огляду на необґрунтованість і невідповідність дійсності вимог управління комунального майна та приватизації Харківської міської ради, Харківська обласна (крайова) організація Народного Руху України вважає, що ці вимоги є нічим іншим, як виконанням політичного замовлення, перешкоджанням діяльності Народного Депутата України Чорноволенка Олександра Віленовича та політичної партії Народний Рух України, як законному орендарю його громадської приймальні.

Вимагаємо припинити провокаційну підривну діяльність проти однієї з найстаріших партій на України, яка зіграла ключову роль в отриманні Україною Незалежності та прийнятті 1996 р. Конституції України – Народного Руху України, що ведеться антиукраїнською, антидемократичною, сумнівної легітимності владою міста Харкова, її виконавчою та іншими структурами. Тенденція нищення всього українського на Харківщині та минулорічні жовтневі «вибори» дають привід вважати її такою".

comments powered by HyperComments