З початку серпня на Харківщині за тендерами майже 90 мільйонів бюджетних коштів спрямують на ремонти та будівництво

Понеділок, 15 серпня 2011, 20:27
Державні установи та підприємства Харківської області у першій декаді серпня за результатами тендерів уклали угоди на будівельні роботи на загальну суму 88,34 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель». Найбільший підряд у розмірі 31,62 млн грн. отримало ПП «Донком» від АК «Харківобленерго» за вироби з бетону.
З початку серпня  на Харківщині за тендерами майже 90 мільйонів бюджетних коштів спрямують на ремонти та будівництво

Крім того, «Харківобленерго» замовило ТОВ «ПСК Енергобуд» будівництво кабельних ліній для забезпечення електроопалення адміністративної будівлі по вул. Плеханівська, 126 за 11,35 млн грн та встановлення розвантажувальної КТП по вул. Лугова за 4,42 млн грн. За адресою вул. Плеханівська, 126 в Харкові розташована адміністрація ДП «Завод ім. Малишева».

Харківське державне вище училище фізичної культури №1 за 11,24 млн грн. замовило ТОВ «Буд-норма» капремонт першого, другого, третього та четвертого поверхів свого гуртожитку.

Департамент комунального господарства Харківської міськради за 10,31 млн грн. замовив ТОВ «Фарт» роботи з капремонту Нетіченської набережної від вул. Мар’їнської до вул. Конєва.

КП «Харківський метрополітен» за 4,84 млн грн. замовив ТОВ «Фарт» роботи з капремонту сходів пішохідних виходів та станційного вентиляційного кіоску станції метро «Радянська». ТОВ «Стройсервис-плюс» за 3,50 млн грн. відремонтує сходи пішохідних виходів станції метро «Історичний музей».

Харківська міська клінічна лікарня №17 за 3,45 млн грн. замовила ПП «ВКФ Хартехпромбуд» капремонт свого хірургічного корпусу.

Департамент транспорту і зв’язку Харківської міськради за 5,00 млн грн. замовив ТОВ «Транс-Техно-Сервіс» реконструкцію двох трамвайних переїздів: вул. Кірова – вул. Б. Хмельницького та вул. Кірова – просп. Гагаріна.

Куп’янський міськрайцентр зайнятості за 2,61 млн грн. замовив ПП «Будівельник – М» капремонт приміщень в адміністративній будівлі Куп’янського міськрайцентру зайнятості за адресою: пров. Куп’янський, 4, м. Куп’янськ Харківської області.

comments powered by HyperComments