У Харкові відбулось перше засідання Комітету опору диктатурі

Жанна Титаренко  |  Вівторок, 23 серпня 2011, 11:30
До обговорення та узгодження подальших дій долучилось більше двох десятків громадських організацій та політичних партій. Результатом засідання можна назвати те, що День Незалежності України домовилися святкувати разом, а не окремо, як це було в попередні роки.
У Харкові відбулось перше засідання Комітету опору диктатурі

Тож святкові заходи до Дня Незалежності України відбудуться в Саду Шевченка біля пам’ятника великому Кобзарю. Початок об 11 годині.

Під час засідання також узгодили графік подальших зборів: вони будуть відбуватись щопонеділка о 17.00.

Член координаційної ради Харківської громадської організації «Зелений фронт» Ігор Рассоха запропонував усі рішення Комітету опору диктатурі затверджувати протоколами, і всю діяльність цієї команди якомога більше висвітлювати у засобах масової інформації.

Ігор Рассоха також наголосив на тому, що люди, які ввійшли до Комітету опору диктатурі мають достатньо різні ідеологічні погляди і бачать різні способи вирішення одних і тих же проблем. Тож для того, щоб уникнути суперечок, і не перетворювати засідання Комітету у зібрання дискусійного клубу, він запропонував створити узгоджувальну комісію, яка має стати механізмом примирення.

«Враховуючи те, що до Комітету опорку диктатурі входить більше 100 людей і їх кількість буде збільшуватись, для вирішення конкретних проблем необхідно створювати робочі групи. Тоді цим людям буде значно легше узгоджувати свої дії» - додав Ігор Рассоха.

Крім того, було запропоновано обрати трьох спів голів Харківського осередку Комітету опору диктатурі і переобирати їх теж трійками.

Вів засідання член партії ВО «Батьківщина» Валерій Дудко. Усі пропозиції мають бути затверджені або відхилені на наступних зборах.

Під час засідання остаточно була відхилена лише одна пропозиція, яка стосувалася подальшої співпраці з партією ВО «Свобода». Як виявилося, більшість членів Комітету опору диктатурі вважає цю партію провокаторами і найманими працівниками «Партії регіонів», метою яких є розсварити українців і дискредитувати українські партії як такі.

comments powered by HyperComments