Нові забудовники викопали такий котлован, що потріскалися стіни сусідніх будинків. На скарги людей влада не зважає

Жанна Титаренко  |  Четвер, 15 вересня 2011, 11:25
Мешканцям цих будинків довелося замазували тріщини на стінах за власний кошт. Крім того, вікно одного з сусідніх будинків буде впиратися у височенну стіну. Якщо будівництво завершиться, то господарка навіть не зможе пофарбувати надвірню частину труби, по якій надходить газ до її маленького помешкання.
Нові забудовники викопали такий котлован, що потріскалися стіни сусідніх будинків. На скарги людей влада не зважає

Все це відбувається у місті Харків по вулиці Червоножовтневій, 28. Будівництво величезної споруди, яка явно не вписується межи маленькими будинками, розпочала Тетяна Лисенко.

Мешканці сусідніх будиночків неодноразово скаржились на дії забудовника, але відстояти свої права так і не змогли. Одна сім’я залишилася без питної води, яку вони постійно брали з власної кринички. На їх криничку «випадково» наїхав екскаватор.

 

Котлован під нову споруду був настільки великим і глибоким, що в одному з сусідніх будиночків рухнула передня стіна. Господарка стверджує, що відбудовувати стіну теж довелося за власний кошт. Крім того, вона потихеньку купувала дошки, аби замінити в своєму маленькому будиночку підлогу. Але після того, як упала стіна, всі дошки розікрали.

Ініціаторка будівництва, через яке у місцевих мешканців виникло стільки проблем, Тетяна Лисенко стверджує, що ніяких дощок вона не крала, і в її обов’язки не входить охороняти чиєсь майно.

Бригада будівельників теж поводить себе достатньо нахабно. «Можете скаржитись куди захочете, тут уже все вирішено. А я б на вашому місці не тріпав собі нерви», - сказав один з будівельників.

comments powered by HyperComments