Подарунок за 40 мільйонів: у Лозовій, нарешті, відкрили оновлений міст біля вокзалу

Середа, 4 січня 2012, 15:37
Останні роботи закінчували майже на очах у публіки, що зібралась на свято. На відкриття приїхали голова облради Сергій Чернов, начальник Південної залізниці Віктор Остапчук та народний депутат Сергій Гусаров. Їх зустрічали керівники міста та району.
Подарунок за 40 мільйонів: у Лозовій, нарешті, відкрили оновлений міст біля вокзалу

На реконструкцію мосту було витрачено 40 мільйонів гривень. Якщо раніше він був розрахований на 18-тонне навантаження, тепер зможе витримати до 100 тонн. Про це говорили на відкритті. Проїжджу частину з 7 метрів розширили до 10,5. Гарантійний термін експлуатації нового шляхопроводу 80 років.

Начальник Південної залізниці Віктор Остапчук зазначив, що це подарунок лозівчанам до новорічних свят. Він сказав, що хоча міст має деякі недоробки (а саме лише два шари асфальту), до весни з його відкриттям чекати не стали.

Кращих працівників залізниці, які брали участь у реконструкції мосту, нагородили почесними дипломами та подяками. Міст освятили настоятель Свято-Смоленського храму отець Димитрій та священик Свято-Михайлівського жіночого монастиря ієрей Андрій.

Після того, як керівники області, залізниці та міста урочисто розрізали традиційну стрічку, через шляхопровід пустили перший автобус. Керівництво пішло на екскурсію мостом. Дорогою Віктор Остапчук та Сергій Гусаров коментували ситуацію на станції. Говорили, що реформування лише покращить життя лозівских залізничників.

Коли офіційна частина закінчилась, на мосту залишились актори, які залюбки розважали дітлахів.

comments powered by HyperComments