Чотири харківських школярки отруїлися пігулками для схуднення

Андрій Іванов  |  Середа, 6 лютого 2013, 07:41
У Харкові чотири восьмикласниці загальноосвітньої школи № 102, що в Комінтернівському районі міста, отруїлися пігулками для схуднення. Про це повідомили у прес-службі Харківської міської ради з посиланням на директора цієї школи Ольгу Голенкову.
Чотири харківських школярки отруїлися пігулками для схуднення

За її словами, вранці 4 лютого перед уроками учениці 8-го класу купили в аптеці таблетки, які, як їм хтось розповів, використовуються для схуднення. На четвертому уроці всім чотирьом стало погано, після чого викликали «швидку допомогу». Дівчат госпіталізували до Харківської обласної дитячої лікарні № 1.

О.Голенкова підкреслила, що після інциденту в усіх класах вже провели відповідні профілактичні бесіди з учнями, а на кінець поточного тижня заплановано проведення батьківських зборів.

Директорка запевнила, що зараз дівчата перебувають у нормальному стані, завтра їх обіцяють виписати.

У відділі зв’язків із громадськістю (ВЗГ) Головного управління МВС України в Харківській області підтвердили факт медикаментозного отруєння чотирьох школярок 1998 та 1999 років народження. У ВЗГ зазначили, що ця подія внесена до Журналу єдиного обліку правопорушень Комінтернівського райвідділу міліції. Обставини інциденту з’ясовують правоохоронці.


comments powered by HyperComments