Перший Форум Євромайданів у Харкові нарешті зібрався біля храму Іоанна Богослова.

Субота, 11 січня 2014, 14:00
Організаторам Форуму евромайданів, який заплановано провести в Харкові 11-12 січня довелось кілька разів змінювати місце проведення зібрання. Так, в суботу в останній момент адміністрація Харківського автодорожнього технікуму відмовила їм в оренді приміщення і учасникам форуму довелось «просити допомоги у Бога» майже буквально.
Перший Форум Євромайданів у Харкові нарешті зібрався біля храму Іоанна Богослова.
Харківський Форум Євромайданів розпочався без готелів, але з Господом
 
//www.facebook.com
 
До цього, як відомо, в оренді приміщення для проведення Форуму Євромайданів організаторам відмовляли в кількох готелях, в т.ч. і у відомому фешенебельному «KharkivPalace» (належить до мережі  «Premier Palace» та вважається власністю Олександра Ярославського). 
Врешті решт активісти Євромайдана вже вкотре звернулись по допомогу до української церкви - учасники  форуму зібрались під храмом Святого Іоанна Богослова  УПЦ Київського патріархату  на вулиці Котлова.
Характерно, що за інформацією близького до харківської міської влади Інтернет-ресурсу "Городской Дозор", у заявці на оренду приміщення в Харківському автодорожньому технікумі метою були вказані "збори свідків Ієгови". Коли ж керівництво технікуму дізналось, що збиратися будуть делегати Форуму Євромайданів, воно відмовилось надати свій зал (звичайно, чудово знаючи різко негативне ставлення міської влади Харкова до Євромайданів). 
Як повідомляє кореспондент "Справжньої Варти", настоятель храму роздає зібравшимся свічки і запрошує на службу до храму. До її завершення (після 14.00) передбачається, що буде знайдений новий майданчик для Форуму.
Як щойно повідомив наш кореспондент, учасники Форуму після перебування у храму Іоанна богослова вирушили до Свято-Дмитрівського храму Української автокефальної православної церкви на вулицю Полтавський шлях, 44.
 
 
 
 
 
comments powered by HyperComments