Одяг від мами, велосипед – від бой-френда. Як у Харкові пройшов велопарад

Ніна Жаровська  |  Понеділок, 16 червня 2014, 19:17
Понад сто п’ятдесят велосипедисток, одягнених "в горошинку", проїхалися центром Харкова на вихідних. Дісталося "горохове" вбрання навіть домашнім улюбленцям велосипедисток.
Одяг від мами, велосипед – від бой-френда. Як у Харкові пройшов велопарад

Горошинки на червоному фоні, різнокольорові цяточки або дрібненькі крапочки – одяг "в горошинку" на будь-який смак знайшли харківські велосипедистки.

Ось Дарина Ликова – вона для велопараду шукала одяг у місцевих крамницях. Каже, важко знайти одяг такої "масті", та ще й щоб сподобався. Але їй до серця припала зелена кофтинка. До неї вже у власному гардеробі Дар’я знайшла черевички – сині в дрібненькі горошинки. Велосипед дівчини також прикрашений кружечками – це її хлопець прикрашав. До велосипеду вона прикріпила удаваний прапор, який зробила з хустинки в горошок.

"День "в горошок". І дівчата "в горошок" повинні бути. Ніхто ж не казав, що "горошин" певна кількість має бути. Тому його аж стільки", - сміється Ликова.

Подруга Дар’ї, студентка Олена Хлопоніна приїхала на велопарад у "вантажному" наряді. Дівчина знайшла сорочку в дрібненькі горошини серед одягу, який колись носила її мати. Тож на вбранні дівчина суттєво зекономила. В маминій шафі знайшла хустку, а також довгу спідницю – в такій зручно їздити на велосипеді, каже дівчина. Весь одяг Олені прийшовся по розміру.

Всього дівчат "в горошину" на вело параді було більше ста п’ятдесяти, розповідає співорганізаторка велопараду Вікторія Смагіна. Серед них були як зовсім маленькі велосипедистки, молоді дівчата, так і старші жінки.

Велосипедистки проїхалися від Дзеркального струменя через вулиці Сумську, Петровського та Пушкінську до Нетеченської набережної. Там велосипедистки й велосипедисти влаштували пікнік.

Фоторепортаж з події дивитись тут

 

comments powered by HyperComments