У харківських колоніях готуються до виборів

Вівторок, 21 жовтня 2014, 10:52
У пенітенціарних установах Харківської області створено 12 спеціальних виборчих дільниць на постійній основі і 1 (у Харківському СІЗО) - на тимчасовій.
У харківських колоніях готуються до виборів

 

Як повідомляє кореспондент "Харків. Коментарі" за інформацією прес-служби Управління ГПтСУ в Харківській області, усі виборчі дільниці мають відповідні номери і забезпечені інвентарем і меблями, необхідною кількістю урн для голосування і кабін.

На усіх виборчих дільницях, які діють в установах виконання покарань Харківської області, створені дільничні виборчі комісії, кількість членів виборчихкомісій відповідає вимогам законодавства.

Станом на 21 жовтня в установах виконання покарань у виборах братимуть участь близько 7000 чоловік, у тому числі близько 6000 засуджених і більше 1000 осіб, узятих під варту.

"У разі звернення представників партій, політичних блоків або окремих кандидатів в народні депутати України з проведення серед засуджених публічних заходів передвиборної агітації, керівництво установ виконання покарань Харківської області посприяє в проведенні вказаних заходів, відповідно до вимог ст. 74 Закону України "Про вибори народних депутатів України",- повідомили в прес-службі.

comments powered by HyperComments