У Мережі з'явився коментар директора паба "Стіна", в якому вночі стався вибух (відео)

Понеділок, 10 листопада 2014, 12:36
Директор паба "Стана" в Харкові Михайло Озеров вважає, що стався теракт. Він зв'язує це з волонтерською допомогою, яку співробітники закладу і він особисто роблять переселенцям з Донбасу, а також бійцям, які беруть участь в антитерористичній операції. Газового устаткування в приміщенні, де стався вибух, не було, стверджує Озеров. Повідомляє сайт «Главное».
У Мережі з'явився коментар директора паба "Стіна", в якому вночі стався вибух (відео)

-              Ми збирали дуже багато і збираємо досі для біженців, для військових, для дітей-сиріт... Кому це заважає, і у кого які погляди на те, кому ми допомагаємо, факт залишається фактом. Я вважаю, що це був теракт. Ще раз говорю: далі покаже слідство. Але конкуренції у бізнесу, конкурентів у цього закладу не було. Нас ніхто з бізнесу ніколи не давив", - розповів Озеров журналістам.

 -  Ви вважаєте, що це з політичної точки зору?

- Я вважаю, що так. Ми збирали речі, я особисто вдома в себе приймав із Слов'янська, досі у мене живуть люди із Слов'янська, з Донецька, з Первомайська. Дуже багато приймаю людей, біженців саме з дітьми, тому як я вважаю, що діти вони взагалі ні в чому не винні. Також ми збираємо допомогу для дітей-сиріт. Ми збираємо одяг для біженців і харчі. Дуже багато відвідувачів приходять, які збирають гроші, ми збираємо гроші, продукти і веземо людям, які живуть або в готелях, або в гуртожитках. Також ми, звичайно, збираємо гроші на армію. І у мене є підозра, що ми своїми такими відкритими діями, ми заважаємо комусь вести іншу політику.

comments powered by HyperComments