НА "БАРАБАШОВО" ТРИВАЮТЬ ПРОТЕСТИ. ПЕРЕГОВОРИ НЕ ДАЮТЬ РЕЗУЛЬТАТІВ (ФОТО)

Середа, 26 листопада 2014, 19:28
Близько двохсот підприємців ТЦ "Барабашово" сьогодні відновили протести. Повідомляє сайт «Слобідський край» з посиланням на сайт "Статус кво".
НА "БАРАБАШОВО" ТРИВАЮТЬ ПРОТЕСТИ. ПЕРЕГОВОРИ НЕ ДАЮТЬ РЕЗУЛЬТАТІВ (ФОТО)

Сьогодні біля адміністрації торговельного центру близько 11.00 зібралися люди. Спочатку бізнесмени вимагали знизити орендну плату до колишніх цифр. До них вийшли представники адміністрації ринку, повідомляє SQ.

Представники адміністрації намагалися вести з торговцями конструктивний діалог, але останні не були готові його підтримувати. Після того, як не було знайдено взаєморозуміння, протестувальники попрямували до проїзної частини на перехресті вулиці Академіка Павлова та пр. 50-річчя ВЛКСМ.

Станом на 13.00 мітинг ще продовжувався, на акцію зібралося близько 100 осіб, які заявляють, що будуть "стояти вічно".

Мітингувальники погрожували не тільки паралізувати рух, а й перейти до більш радикальних заходів. З розрізнених викриків протестувальників можна було зрозуміти, що вони готові принести на ринок покришки, щоб добиватися свого.

Рух автотранспорту на цій ділянці  був не можливий. Крім автотранспорту, заблоковані  були всі маршрутні автобуси, тролейбуси 24-го маршруту і трамваї 27-го маршруту. Автобусну зупинку на вул. Амурській, яка знаходиться біля виходу з метро, перенесли трохи вище, за перехрестя.

comments powered by HyperComments