СУПЕРМАРКЕТ НА ПІВДЕННОМУ ВОКЗАЛІ "МІНУВАВ" МЕШКАНЕЦЬ ДОНЕЦЬКА

Четвер, 27 листопада 2014, 12:04
Повідомлення про те, що в супермаркет на Привокзальній площі начебто закладена вибухівка, надійшло 26 листопада близько 5 ранку до Ленінського РВ. Повідомляє сайт «Слобідський край».
СУПЕРМАРКЕТ НА ПІВДЕННОМУ ВОКЗАЛІ "МІНУВАВ" МЕШКАНЕЦЬ ДОНЕЦЬКА

Працівники міліції евакуювали дев'ять осіб, провели ретельний огляд приміщення, а також обстежили прилеглу територію, загальною площею 180 кв. м. Жодних вибухових пристроїв або небезпечних речовин правоохоронці не знайшли.

За «гарячими слідами» у вчиненні даного кримінального правопорушення дільничні інспектори та слідчі Ленінського райвідділу міліції викрили 52-річного уродженця міста Донецька, який наразі проживає у Харкові.

Чоловік зізнався, що саме він телефонував до міліції із хибною заявою про замінування супермаркету після того, як напередодні ввечері посварився з охоронцями магазину.

Затриманому вручено письмове повідомлення про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Невдалий жарт може коштувати зловмиснику 6 років тюремного ув’язнення.

comments powered by HyperComments