Літак з рештками тіл пасажирів "Боїнга" вилетів з Харкова в Нідерланди

П'ятниця, 28 листопада 2014, 12:46
Сьогодні на льотному полі Міжнародного аеропорту "Харків" пройшла остання в цьому році церемонія прощання з жертвами катастрофи малайзійського авіалайнера "Боїнг 777" рейсу МН17. Шість трун з тілами загиблих пасажирів збитого літака відправлені до Нідерландів. Про це Еспресо.TV повідомили у прес-службі Харківської ОДА.
Літак з рештками тіл пасажирів "Боїнга" вилетів з Харкова в Нідерланди

У церемонії прощання взяли участь Міністр безпеки та юстиції Королівства Нідерланди Іво Опстельтен, Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Нідерланди в Україні пан Кейс Кломпенхаувер, командир бойового підрозділу Об'єднаної міжвідомчої групи з розслідування катастрофи літака "Боїнг-777" Ханс Ван де Вен, представники міжнародної пошукової місії з розслідування авіакатастрофи, голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута, т.в.о. заступника голови Харківської ОДА В'ячеслав Аббакумов, радник голови ОДА Сергій Стороженко а також керівники СБУ, МВС, ГУ ДСНС, прокуратури, прикордонного загону, митної служби, структурних підрозділів ХОДА, курсанти військових вузів.

Нагадаємо, останки загиблих напередодні були доставлені до Харкова, на територію ДП "Завод ім. Малишева", де були підготовлені для транспортування в Нідерланди.

comments powered by HyperComments