Останній потяг з півострова Крим приїхав до Харкова

Неділя, 28 грудня 2014, 16:28
Поїзд #082П сполученням "Сімферополь-Харків", який вирушав в суботу з Криму на материк, сьогодні вранці приїхав до Харкова та запізнився на півгодини.
Останній потяг з півострова Крим приїхав до Харкова

Це останній поїзд за цим маршрутом з півострова цього року. Як повідомлялося раніше, відучора "Укрзалізниця" обмежила маршрут прямування потягів кримського напряму до станцій Новоолексіївка і Херсон (у випадку з харківським поїздом #81 /82 - до Новоолексіївки).

Крім того, з двадцять шостого грудня ввели документ, який забороняє перевозити залізничним транспортом будь-які вантажі між материковою частиною України і півостровом.

Як повідомляє кореспондент "Восточного Дозору", ще вчора в довідковому бюро харківського залізничного вокзалу не могли дати точну інформацію, чи прибуде 28 грудня потяг з Криму в Харків з пасажирами, які купили на нього квитки заздалегідь, або без них. Відповідаючи на це питання, співробітник довідкового бюро повідомила (цитата): "Ну, ніби, повинні приїхати, а там - хто знає, чи приїде цей поїзд".

Нагадаємо, від чотирнадцятого грудня Росія відмінила залізничне сполучення з Україною, і залишила тільки один потяг Російської залізниці сполученням Москва-Кишинів.

comments powered by HyperComments