Губернатор Харківщини дав землю екс-міністру Януковича, який перебуває у розшуку

Середа, 24 червня 2015, 09:34
На Харківщині дві земельні ділянки для газової свердловини одержало ТОВ «Перша українська газонафтова компанія», яке належить екс-міністру екології Злочевському, якого розшукують правоохоронці.
Губернатор Харківщини дав землю екс-міністру Януковича, який перебуває у розшуку

Відповідне розпорядження (№270 та №271) підписав Райнін, губернатор області.

Згідно з документом, вище згаданій компанії дали згоду на розробку технічної документації зі встановлення між земельних ділянок площею 0,3855 га і 0,9726 га відповідно. Земля виділяється для розташування газової свердловини, а також для установки комплексної підготовки газу.

Відповідно до даних Єдиного держреєстру, кінцевий бенефіціар ТОВ «Перша українська газонафтова компанія» - Микола Станіславович Злочевський (міністр екології з 2010 по 2012 рік,заступник секретаря РНБО з 2012 по 2014 рік, депутат кількох скликань від СДПУ-о і ПР).

На Сайті МВС України Злочевський вважається особою, яку шукають органи прокуратури. Його підозрюють в здійсненні злочину за статтею 368-2 КК України, ч.3.

Як засвідчив в соцмережі  Фейсбук активіст Євромайдану, волонтер Ігор Черняк, з’ясовано, що Харківська ОДА дає земельну ділянку для видобутку газу товариству, що контролює і фактично належить людині, яку офіційно розшукують правоохоронці.

«Скільки повинно пройти майданів, скільки нам треба небесних сотень, скільки воен, безіменних могил, покалічених доль і життів, щоб хоч щось почало мінятися? Щоб вони там не думали, що ми усе бидло і ідіоти, які «схавають» все що завгодно і не ставитимуть зайвих питань?», - запитує харківський активіст.

comments powered by HyperComments