У Харкові знову не працює завод, що виробляє літаки

Четвер, 2 липня 2015, 11:05
На повну потужність підприємство збирається запрацювати з 1 серпня 2015 року. Зараз на заводі працює тільки невеличка кількість співробітників. Інші пішли у вимушену відпустку.
У Харкові знову не працює завод, що виробляє літаки

Робочий графік із скороченим процесом  ввели на зводі ще в лютому цього року. Тоді, за свідченням  адміністрації заводу, на повну потужність підприємство мало запрацювати з першого липня. Однак цього не відбулося.

На заводі розповіли, що наприкінці весни була погашена заборгованість за серпень минулого року, а на середину червня заплатили працівникам за минулорічний вересень, до кінця другого місяця літа пообіцяли віддати 30% боргу за жовтень минулого року. Залишиться тільки борг до квітня цього року, а також відшкодування за неоплачені в ці періоди гроші, що дорівнює цілому окладу за місяць.

На підприємстві розповіли, що завод віддали до «парафії» «Укроборонпрому». З цього питання на минулому тижні на авіапідприємство звідти завітала делегація,  члени якої перевірили завод та поспілкувалися з керівниками. Представники делегації під час ревізії заводу говорили про призначення на підприємстві нового керівника.

comments powered by HyperComments