Сьогодні у харківській підземці знову були «затори»

Четвер, 23 липня 2015, 12:10
Мешкані Харкова почали втрачати у підземці купу часу. Мова йде про пересадку, яку пасажири здійснюють між синьою та червоною гілками підземки на зупинках «Радянська» та «Історичний музей».
затори у підземці

Як повідомляє журналіст «Восточного», переходячи вищевказані станції, він витратив  цілих п'ятнадцять хвилин. В інших – це займає  20-25 хвилин.

У зв’язку із «затором», у підземці спека та задуха, які стають причиною для істерик та конфліктів між пасажирами. Одна харків’янка написала свої враження у соцмережах.  Люди, повідомила вона, їдуть у метро злі та похмурі, наче на каторгу.

Інші городяни в соцмережах відзначають не до кінця обмірковані дії працівників підземки. За їх словами, представникам метро треба було розмістити огорожі, аби кожен потік йшов у потрібний бік, а то люди стоять з обох сторін і дивляться наче барани один на одного. Такі думки висловлюють пасажири у пабліку «Типовий Харків».

Фото Типовий Харків

ФОТО STATUS QUO

Нагадаємо, «затори» у підземці триватимуть до Дня міста. За повідомленням прес-служби Харківського метрополітену, міст над шляхами між станціями доремонтують до 23 серпня.

 

comments powered by HyperComments