Директор парку Горького вже перебуває під домашнім арештом

Середа, 5 серпня 2015, 20:16
Прокуратура наполягає на усуненні Поздєєва з посади.4 серпня суд Дзержинського району міста посадив Поздєєва, директора парку Горького, під домашній арешт. Термін – 2 місяці, з восьмої вечора до восьмої ранку.
домашній арешт поздєєва

За словами представників прес-служби прокуратури Харківщини, спочатку Поздєєву хотіли дати цілодобовий арешт. Також було подане клопотання, щоб Поздєєва усунули з посади на час розслідування.

Наступне засідання суду призначили на 10 серпня.

Раніше повідомлялося у ЗМІ, що прокуратура заявила про розкрадання коштів в парку Горького. Стосовно керівників скверу розпочали кримінальне провадження.

У рамках кримінального провадження 6 березня в адміністративній будівлі парку провели обшук. У скоєнні цього злочину підозрюють 35-річного директора комунального підприємства Дмитра Поздєєва.

9 липня в облУВС заявили, що керівник парку ухиляється від слідства, оскільки не явився до суду, який відбувся напередодні. У зв'язку з цим в міліції повідомили про намір підготувати клопотання для доставки обвинуваченого до суду для обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою в умовах слідчого ізолятора Харкова.

comments powered by HyperComments