В обласній адміністрації призначили нового віце-губернатора області. Ним став Михайло Черняк

Четвер, 13 серпня 2015, 10:56
Михайло Черняк був директором Департаменту масових комунікацій ХОДА. Він пішов угору кар’єрними сходами. Учора він зайняв свою посаду, ставши заступником голови обладміністрації. Така інформація міститься на сайті ХОДА.
михайло черняк

За словами Черняка, він у курсі відповідальності, покладеної на нього Райніним. Тому, пообіцяв, буде працювати з максимальною конструктивністю.

Довідка. Черняк Михайло Євгенович. Харків’янин. Народився у місті у 1975 році. Отримав освіту в Харківській національній академії міського господарства та Національному університеті «Юридична академія імені Ярослава Мудрого». З 1992 року 22 роки поспіль займався підприємництвом та працював на економічно розвинених підприємствах. У листопаді тринадцятого року Черняка зарахували до складу радників при колишньому губернаторові. З вересня минулого року по лютий цього отримав посаду радника відділу із забезпечення діяльності голови і заступників голови апарату ХОДА. З лютого 2015 року став директором Департаменту масових комунікацій ХОДА.

На офіційному сайті ХОДА декларація про доходи доки відсутня.

Є користувачем соцмережі Facebook.

comments powered by HyperComments