У Америці хочуть створити офіс Харківщини

Субота, 5 вересня 2015, 12:02
У Вашингтоні планують створити офіс Харківщини. За допомогою нього в регіоні вирішуватимуть численну кількість зовнішньоекономічних питань.
У Америці хочуть створити офіс Харківщини

Про те, що офіс Харківського регіону планують відкрити в Америці, стало відомо під час форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи».

За словами профільного радника віце-губернатора Дмитра Шувала, офіс у Вашингтоні – це великий крок уперед у розвитку Харківщини, а також у розвитку всієї держави.

У Вашингтоні знаходиться осередок економіки світу, якщо буде там офіс Харківщини, це сприятиме розвитку міжнародних відносин з бізнесом, науковими інститутами різних країн, певен Дмитро Шувал. Уже проведені переговори з тамтешніми лобістськими компаніями, які хочуть надати поміч у створенні в США умов для розвинення Харківщини. Фінансується проект створення офісу за кошти небайдужих до майбуття української держави осіб, без грошей бюджету.

Створення офісу Харківщини в США також сприятиме роботі з гуманітарною поміччю, торговельним стосунками, а також співробітництву у галузі енергозбереження.

comments powered by HyperComments